Kozí Mléčný nápoj—100 g

Instantní nápoj z kozího mléka. Působí kladně při prevenci nádorových onemocnění, při stresu, problémech trávicího traktu, při alergiích.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594028190154 | Zbozi: 18101132

Popis produktu

Instantní nápoj z kozího mléka. Působí kladně při prevenci nádorových onemocnění, při stresu, problémech trávicího traktu, při alergiích.

Užití

Kozí mléko je biologicky velmi významný nápoj.
Lepší stravitelnost je způsobena rozměry a složením tukových částic.
Pozitivní účinky prokázaly lékařské průzkumy např. u těchto onemocnění: prevence nádorových onemocnění, při onemocnění trávícího traktu a přidružených orgánů, při stresu a migrénách, při alergiích, při revmatických bolestech, při kožních alergiích.
Kozí mléko působí kladně na výstavbu a obnovu buněk, podílí se na jejich ochraně před škodlivými vlivy prostředí a tím pomáhá vašemu zdraví a kondici.
Obsahuje sušené kozí mléko, kukuřičný sirup.

Dávkování

Do šálku nasypte 10 g prášku (1 polévková lžíce), zalijte 100 ml teplé vody a zamíchejte.
Nápoj je hotov. Na přípravu studeného nápoje použijte mixér nebo šejkr.

Fakta

Produkty firmy ASP Czech s.r.o. jsou určeny pro všechny věkové kategorie bez rozdílu zdravotních problémů. Jsou vyrobeny z přírodních surovin bez použití chemických látek a dělí se na řady: SOJA MILK - sójové nápoje s příchutí, OVES MILK, KOKOS MILK sloužící jako alternativní náhrada kravského mléka neobsahující láktózu, tudíž jsou vhodnými nápoji pro osoby alergické ma mléčnou bílkovinu. Dále na výrobky napomáhající řešení střevních potíží: OVESNÁ VLÁKNINA + LECITIN, LEPICOL.
Výrobek se sníženým obsahem cholesterolu:
VAJAHIT - náhrada vajec pro pečení a vaření. Ostatní výrobky, které splňují svým složením a obsahem značku výrobků určených pro zdravý životní styl: CELOZRNNÉ
HOŘICKÉ TRUBIČKY, OPLATKY Z CELOZRNNÉ MOUKY - SILUETA, GRAHAMOVÉ
OPLATKY.
Všechny výrobky jsou schváleny ministerstvem zdravotnictví, splňují všechny požadavky potravinového zákona a jsou vyrobeny z geneticky nemodifikovaných surovin. Jsou přírodním produktem a trvanlivost všech výrobků je min. 12 měsíců. Výrobky jsou distribuovány přes velkoobchody léčiv a potravin do lékáren a potravinových řetězců.

Poznámka

Společnost ASP CZECH s.r.o vznikla v roce 1996 a jako první v ČR začala s dovozem a výrobou sojového mléka. V současné době jeho výroba a prodej pokrývá 70 % trhu výrobkem řady SOJA MILK, který má ochranou známku a je nejprodávanějším a díky své kvalitě nejžádanějším výrobkem z rostlinných mlék na českém trhu. V roce 1997 přišla firma na trh s výrobou ovesného mléka OVES MILK jako jediná na světě a na tento výrobek vlastní ochranou známku a patent. Kromě tohoto patentu a licenční ochranné známky vlastní firma ASP CZECH dalších jedenáct patentů na další výrobky celozrnné, bezlepkové a bez cukru. V současné době je ASP CZECH největším výrobcem sušených (instantních) rostlinných mlék v České republice. Firma se také zabývá dovozem a výrobou surovin pro pekařský průmysl, zejména sojových izolátů, koncentrátů a vaječných náhrad pro další zpracování a výrobu potravin. Všechny výrobky společnosti jsou vyráběny dle nejpřísnějších požadavků na jakost ve spolupráci s odborníky na výživu a lékaři-specialisty. „. Firma investuje do vývoje nových produktů značné finanční prostředky a každý rok obohatí trh racionální výživy nějakou novinkou. V letošním roce 2002 společnost ve spolupráci s anglickým partnerem zavádí na český trh výrobek LEPICOL pro zdravá střeva. Všechny výrobky ASP CZECH jsou vyrobeny z geneticky nemodifikovaných surovin a jsou schváleny ministerstvem zdravotnictví. Firma sídlí ve Slušovicích a má své vývojové spolupracovníky i v zahraničí.
Údaje o firmě www.asp.zlin.cz

Příbalový léták