Kotex Tampony Active Super—16 ks

Nové tampony poskytují větší sací plochu díky více směrným drážkám,které vedou do středu a rozšiřují tampón tak,aby zůstal na správném místě. Modrý absorpční pruh poskytuje extra dodatečnou ochranu. Komfort při pohybu; ochrana i při větší fyzické zátěži.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3471811 | Zbozi: 18123557

Popis produktu

Nové tampony poskytují větší sací plochu díky více směrným drážkám,které vedou do středu a rozšiřují tampón tak,aby zůstal na správném místě. Modrý absorpční pruh

Užití

Tampony poskytují spolehlivou ochranu a jejich používání je bezpečné po celou dobu menstruace. Snadno se zavádějí díky svému úzkému tvaru, zaoblené špičce a jemnému povrchu. Jsou k dostání v různých velikostech s různou absorpční schopností. Krvácení je obvykle silnější první dny menstruace a postupně zeslabuje. Proto je dobré během různých dnů menstruace používat různé velikosti tamponů v závislosti na síle krvácení.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Výhody tamponů:
Tampony jsou diskrétní. Na rozdíl od vložek se tampony nosí uvnitř těla a tím spolehlivě plní svou funkci, aniž jsou vidět a a cítit. S tampony není problém se pohybovat úplně stejně jako kterýkoliv jiný den a bez problémů sportovat: jezdit na kole, cvičit při hodině tělocviku a dokonce plavat. Tampony absorbují menstruační tekutinu uvnitř, dříve než tělo opustí. Takže všechno vně zůstává suché, čisté, a kromě šňůrky k vyjmutí tamponu není nic vidět. Drážky spolehlivě odvádí tekutinu dovnitř tamponu. Tampony se rozvíjejí do šířky a přizpůsobují se tvaru tvého těla. Tampony Kotex Active jsou k dispozici ve 2 velikostech: normal a super.

Příbalový léták