Ellen Probiotické tampóny Normal—22ks

Probiotické tampóny ellen® obsahují tělu přirozené laktobacily, které přispívají k dobré rovnováze vaginální mikroflóry a které poskytují spolehlivou a komfortní hygienickou ochranu během menstruace.

Cena vč. DPH
341 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4740479 | Zbozi: 18148254

Popis produktu

Probiotické tampóny ellen© obsahují tělu přirozené laktobacily, které přispívají k dobré rovnováze vaginální mikroflóry a které poskytují spolehlivou a komfortní hygienickou ochranu během menstruace.

Účinné látky

Lacto Naturel© (LNA)

Užití

Při používání probiotických tampónů ellen© se zavádí stejné přirozené laktobacily, které se běžně vyskytují v ženské pochvě a které pomáhají udržovat normální hodnoty pH, a tím přispívají k dobré rovnováze vaginální mikroflóry. Probiotické tampóny ellen© jsou vhodné pro dobré intimní zdraví žen, které menstruují.

Dávkování

Probiotické tampóny ellen©$ by se měly používat pouze během menstruace. Pro dosažení optimálního účinku používejte alespoň 3 tampony denně. Tampon ponechávejte uvnitř pochvy nejméně 2 hodiny, aby se probiotické bakterie mohly dostat na jeho povrh.
Nikdy jej nenechávejte v pochvě déle než 8 hodin.

Příznaky

bolest v krku, bolest ve svalech, zvracení a průjem.
Pokud se tyto příznaky projeví v souvislosti s menstruací, vyjměte tampón a okamžitě se poraďte s lékařem. Zmiňte se lékaři o TSS a o tom, že menstruujete. TSS může ohrozit váš život, a tudíž musí být diagnostikován a léčen neprodleně.

Vedlejší příznaky

TSS (syndrom toxického šoku) je vzácné, ale závažné onemocnění, ke kterému může dojít v souvislosti s používáním tampónů. Je vyvoláván specifickými choroboplodnými zárodky, přítomnými na lidské kůži. K rozvoji TSS dochází tehdy, je-li nasycený tampón ponechán v poševní dutině příliš dlouhou dobu a je-li současně přítomen tento konkrétní choroboplodný zárodek.

Fakta

Probiotické tampóny ellen© mají měkkou povrchovou vrstvu a zaoblený konec tampónu umožňující jednoduché vsunutí. Po aplikaci se tampón rozšíří a přizpůsobí tvaru pochvy.
Absorpční schopnost 9-12 g/tampón.

Složení

Jádro tampónu ellen© je vyrobeno ze 100% viskózy, která má vysokou absorpční kapacitu. Šňůrka tampónu je vyrobena ze 100 % bavlny. Povrch je z polyester/polyetylenu. Není běleno.
Lacto Naturel© (LNA) je směsí patentovaných probiotických kmenů laktobacilů:
L. gasseri LN40, L. fermentum LN99 a L. rhamnosus LN113.
Údaje o firmě www.sdpharma.cz

Příbalový léták