Konopné mazání hřejivé—100 ml

Hřejivý krém s konopným olejem.Účinné látky mají hřejivý, prokrvující, relaxační účinek efekt bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky.Příjemný hřejivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci.Bez parfemace.Dermatologicky testováno.

Cena vč. DPH
115 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2763358 | Zbozi: 18112020

Popis produktu

Hřejivý krém s konopným olejem.Učinné látky mají hřejivý, prokrvující, relaxační účinek efekt bez pocitů podráždění a nepříjemného zčervenání pokožky.Příjemný hřejivý účinek přetrvává ještě dlouhou dobu po aplikaci.Bez parfemace.Dermatologicky testováno.

Účinné látky

po aplikaci a poskytuje tak prohřátí postižených partií. Lze lehce masírovat, nezpůsobuje zabarvení oblečení a nepříjemné lepivé pocity. Bez parfemace.
Dermatologicky testováno. Použití: Masáž tímto přípravkem napomáhá prokrvení namáhaných partií těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání partií v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti.

Užití

Dávkování

Dostatečné množství přípravku naneste na příslušnou část těla a soustředěnými pohyby prstů a dlaní důkladně vmasírujte přípravek do pokožky. Opakujte aplikaci dle potřeby.
Hřejivý účinek se postupně objeví po několika minutách. Před první aplikací doporučujeme hřejivý účinek odzkoušet na pokožce předloktí. Pro intenzivnější hřejivý účinek aplikaci opakujte.

Příznaky

Ztuhlost a bolesti svalů a kloubů. Potřeba prokrvení prohřátí a rozhýbání.

Fakta

Masáž tímto přípravkem napomáhá prokrvení namáhaných partií těla a přispívá tak k úlevě od svalové únavy. Prokrvení a rozhýbání partií v okolí kloubů napomáhá potlačení pocitů ztuhlosti, které mohou vést až k bolestivosti.
Údaje o firmě
MedicProgress, a.s. Firma zabývající se vývojem a výrobou moderních přípravků z oblasti zdravotnických prostředků, doplňků stravy a kosmetiky. Při vývoji a výrobě využívá nejmodernějších poznatků vědy a medicíny. www.medicprogress.cz

Příbalový léták