Klokan—60+60 tobolek

Unikátní a efektivní kombinace 7 složek v jednom produktu: tři kolageny, vitamin C, glukosamin, chondroitin a kyselina hyaluronová.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3377042 | Zbozi: 18118417

Popis produktu

Unikátní a efektivní kombinace 7 složek v jednom produktu: tři kolageny, vitamin C, glukosamin, chondroitin a kyselina hyaluronová.

Užití

Klokan obsahuje denaturované kolageny v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS a CARTIDYSS získávané z mořských živočichů a nativní nedenaturovaný kolagen získávaný z kuřecích chrupavek.
ZDROJ VITAMINU C.
Chrupavka je pojivová tkáň, která se skládá z chondrocytů (vlastní buňky chrupavek), kolagenních a elastických vláken (tvoří strukturu chrupavky) a amorfní mezibuněčné hmoty - z proteoglykanů. Pro správné a normální fungování chrupavky je důležité mít funkční kolagenové struktury, které zajišťují chrupavce tvar a pevnost. K normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, kostí a kůže je důležitý vitamin C.
Klokan s obsahem vitaminu C doporučujeme užívat: pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek, kostí a kůže
Učinná a efektivní kombinace 7 složek v jednom produktu:
Kolagen typ | z ryb — v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS — tvoří vlákna o délce 1-20 um — vyskytuje se v silně zatěžovaných strukturách, jako jsou šlachy a vazivová chrupavka.
Dále se vyskytuje i v kostech a pokožce. Kolagen typ | je odolný v tahu.
Collyss je patentově vyráběný čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek ryb.
Kolagen typ II z rejnoků — v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS — kolagen typ II netvoří vlákna — vyskytuje se ve formě fibril o délce 20 nm a udržuje tvar chrupavky — brání její deformaci. Je součástí hyalinní a elastické chrupavky. Kolagen typ II je odolný v tlaku.
Cartidyss je čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek rejnoků.
Nativní kuřecí kolagen typ II — nedenaturovaná forma kolagenu zachovávající strukturu trojšroubovice. Zdrojem je kuřecí chrupavka.
Vitamin C — ve formě kyseliny L-askorbové přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, kostí a kůže.
Chondroitinsulfát — polysacharid obsažený ve strukturách mezibuněčné hmoty chrupavky, pomáhá zadržovat vodu a tím zajišťuje chrupavce pružnost.
Glukosaminsulfát — glukosaminoglykan je jednou ze základních stavebních složek kloubní chrupavky.
Kyselina hyaluronová — glukosaminoglykan, který je jednou z hlavních složek mezibuněčné hmoty a synoviální tekutiny v kloubech, kde díky svým viskoelastickým vlastnostem plní funkci lubrikantu a tlumiče nárazů.

Dávkování

1 kapsle denně. Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Fakta

Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let věku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25*C. Obsahuje produkty z ryb.

Složení

AKTIVNÍ LÁTKY (1 kapsle): kolagen typ II — CARTIDYSS — 20 mg kolagen typ I- COLLYSS — 20 mg vitamin C — 20 mg chondroitinsulfát — 7,9 mg glukosaminsulfát — 4,3 mg kyselina hyaluronová — 0,8 mg nativní kolagen typ II— 20 ug
SLOŽENÍ 1 kapsle (0,480 g) obsahuje: zahušťovadlo (kukuřičný škrob), želatina, CARTIDYSS z ryb (kolagenové proteiny typ II; chondroitinsulfát, glukosaminsulfát, hydroxyprolin, kyselina hyaluronová), COLLYSS z ryb (kolagenové proteiny typ I), kyselina L-askorbová (vit C 25 % RHP), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek), barvivo (oxid titaničitý), nativní kolagen typ II.
RHP — referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz info($barnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták