Kitl Syrob Růžový květ—500 ml

Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů. Nová technologie konzervace vyvinutá českými vědci Výzkumného ústavu rostlinné výroby a doc. Ing. R. Pavelou, Ph.D., držitelem České hlavy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4536554 | Zbozi: 18138013

Popis produktu

Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů. Nová technologie konzervace vyvinutá českými vědci
Výzkumného ústavu rostlinné výroby a doc. Ing. R. Pavelou, Ph.D., držitelem České hlavy.

Užití

Užívá se na osvěžení, na žízeň nebo na chuť. Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit ledem a plátkem citronu.

Dávkování

Lze ředit kvalitní vodou v poměru 1:10.

Fakta

Skladujte v suchu a temnu. Rostlinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 14 dní. Baleno v ochranné atmosféře.

Složení

cukr, zázvorová šťáva* (Zingiber officinale L.), hroznový koncentrát, extrakt z květu růže stolisté (Rosa centifolia L. 1%), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát mrkve a ibišku, silice z květů růže damašské (Rosa damascena Mill.). *z ekologického zemědělství
Údaje o firmě
Kitl s.r.o. je výrobce sirupů, medovin a medicinálních vín z Jablonce n.N. Držitel řady ocenění, např. 3. místo v soutěži Firma roku ČR 2013. Navazuje na tradici tajemného doktora Kittela (1704-1783), pověstného lékaře z pomezí Jizerských hor a Krkonoš.

Příbalový léták