HiPP Ors 200 Jablko—200 ml

Jablečný odvar HiPP ORS 200 je speciální výživa, která doplňuje ztrátu tekutin a minerálů u kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce.

Cena vč. DPH
60 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 2806934 | Zbozi: 18105721

Popis produktu

Jablečný odvar HiPP ORS 200 je speciální výživa, která doplňuje ztrátu tekutin a minerálů u kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce.

Užití

Rehydratační výživa HiPP ORS Jablko je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely připravená k přímé spotřebě. Obsahuje přírodní složky a speciálně upravené nutriční složení obohacené minerálními solemi určené k regulaci poruch vodní a elektrolytové nerovnováhy organismu. Doplňková bilanční dieta, vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce věku. Užívejte pouze pod lékařským dohledem,použití před ukončeným 4. měsícem věku kojence jen na základě doporučení lékaře.

Dávkování

Pokud není lékařem doporučeno jinak, podávejte během prvních 3-4 hodin pouze HiPP
ORS 200.
Při lehkém průjmu: 20-30 ml/kg tělesné hmotnosti (t.h.) (váhový úbytek 3% t.h.). Při středně těžkém průjmu: 30-80 ml/kg t.h. (váhový úbytek 3-8% t.h.) Po úspěšné rehydrataci se může ihned začít s obnovením příjmu potravy (další informace na zadní straně etikety). Další ztráty tekutin vzniklé zvracením anebo průjmem je nutné vyrovnat dodatečnými 50-100 ml HiPP ORS 200 při každé periodě vodnaté stolice nebo zvracení (nejlépe po lžičkách a v malých časových odstupech, např.: každých 5-10 min.).

Kontraindikace

Akutní a chronické selhávání ledvin, metabolická alkalóza, neustávající zvracení, ztráta vědomí / šok, poruchy vstřebávání sacharidů, neprůchodnost střev. Není vhodné při alergii na některou ze složek výrobku nebo při nesnášenlivosti některé složky.

Složení

Pitná voda, jablečná šťáva 16%, maltodextrin, jedlá sůl s jódem, citronan draselný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.

Příbalový léták