Kawar Šampon proti lupům s minerály z Mrtvého moře—400 ml

KAWAR Šampon proti lupům s minerály z Mrtvého moře zvyšuje vitalitu vlasů. Vlasy zanechává zdravé, bohaté a zářivě lesklé.

Cena vč. DPH
139 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 6251046003034 | Zbozi: 18110916

Popis produktu

KAWÁR Šampon proti lupům s minerály z Mrtvého moře zvyšuje vitalitu vlasů. Vlasy zanechává zdravé, bohaté a zářivě lesklé.

Užití

KAWAR Šampon proti lupům s minerály z Mrtvého moře zvyšuje vitalitu vlasů.
Pravidelné používání pomáhá při suché pokožce hlavy, podporuje její regeneraci a omezuje tvorbu lupů. Vlasy zanechává zdravé, bohaté a zářivě lesklé.

Dávkování

Použití: Naneste na mokré vlasy, vytvořte pěnu a nechte působit 2 — 5 minut.
Opláchněte a postup opakujte.

Fakta

Z nejhlubších míst světa, z Mrtvého moře za Vámi přichází produkty kosmetiky KAWAR, které jsou vyráběny v Jordánsku s důrazem na vysokou kvalitu rafinace a čistotu.
Kosmetika KAWAR obsahuje výhradně přírodní komponenty, jedná se o velmi přirozený komplex minerálů a dalších prvků. Originální složení kosmetiky KAWAR. příznivě ovlivní
Vaše zdraví a krásu. MRTVÉ MOŘE je unikátní místo na naší Zemi, které se nachází na hranicích Jordánska a Izraele. Jedná se o slané bezodtokové jezero, které vzniklo asi před 3 miliony let na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní ostatních moří. Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10x slanější než jiná moře a oceány. Mrtvé moře je hlavně zásobováno řekou Jordán a několika dalšími horskými sladkovodními prameny, které mají vysoký obsah minerálů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a zkoncentrovávání solí a minerálů. V některých místech na pobřeží vytvořila mořská voda nánosy bahna, které má blahodárné účinky na lidský organismus.
Černé mořské bahno je velmi zvláštním produktem s velkým množstvím jódu, bromu, síry, hořčíku a dalších minerálů ve směsi s ústrojnými látkami. Celá tato směs velmi pozitivně působí jako celek ma kožní nemoci, artritidu a revma, oběhový a nervový systém.
Vysoká kvalita kosmetiky KAWAR, intenzivní vývoj a velmi dobrá cenová úroveň způsobily, že tyto přípravky se se stále větší oblibou nakupují v Evropě, kde je velký výskyt kožních alergií a ekzematických nemocí.

Složení

Ingredients: Agua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl
Betaine, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Chloride, Maris Sal, Climbazole, Alcohol (Ethanol), Propylene Glycol, EDTA, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone,
Methylisothiazolinone.

Příbalový léták