DUCRAY Kelual DS Šampon proti lupům—100 ml

Kelual DS je léčebný šampon, který odstraňuje lupy s dlouhodobým účinkem, zabraňuje recidivě lupů a zklidňuje zarudnutí a svědění vlasové pokožky.

Cena vč. DPH
460 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2721968 | Zbozi: 18109946

Popis produktu

Kelual DS je léčebný šampon, který odstraňuje lupy s dlouhodobým účinkem, zabraňuje recidivě lupů a zklidňuje zarudnutí a svědění vlasové pokožky.

Užití

Léčebný šampon Kelual DS je určen pro vážné recidivující lupy, které jsou často doprovázeny zarudnutím a svěděním vlasové pokožky. Kyselina beta glycyrretinová je nová aktivní látka, která má protizánětlivý účinek a rychle odstraňuje zarudnutí a svědění. Cyklopiroxolamin a Pyrithion zinku mají protikvasinkový účinek a snižují aktivitu kvasinek malassezia. Ve složení je zastoupen také Keluamid, originální exfoliant, který pomáhá odstranit lupy s dlouhodobým účinkem. Sampon Kelual DS má velmi jemnou texturu s příjemným parfémem. Učinnost šamponu Kelual DS je dlouhodobá, zabrání se recidivě lupů po dobu 4 týdnů. Návod k použití: 1. intenzivní léčebná fáze: používejte 2x týdně nechte působit 3 minuty po dobu 2 týdnů 2. udržovací fáze: používejte 1x týdně nechte působit 3 minuty. Způsob aplikace: naneste na předem navlhčené vlasy, jemně promasírujte vlasovou pokožku, nechte 3 minuty působit. Poté šampon opláchněte a opakujte aplikaci ještě jednou. V mezidobí mezi jednotlivými kúrami doporučujeme používat dermatologický šampon Elution. V případě kontaktu s očima je vypláchněte čistou vodou.

Dávkování

1. intenzivní léčebná fáze: používejte 2x týdně nechte působit 3 minuty po dobu 2 týdnů. 2. udržovací fáze: používejte 1x týdně nechte působit 3 minuty.

Příbalový léták