JML SójaMax Lecitin 1350mg—104 želatinových tobolek

Sójový lecitin je koncentrován až na 56% fosfolipidů. Jde o složitou směs,jejíž hlavní složky jsou cholin,glycerol a mastné kyseliny.Účastní se metabolismu tuků,je nedílnou součástí buněčných membrán,nezbytný pro normální růst a mentální i fyzický vývoj.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2529239 | Zbozi: 18114346

Popis produktu

Sójový lecitin je koncentrován až na 56% fosfolipidů. Jde o složitou směs,jejíž hlavní složky jsou cholin,glycerol a mastné kyseliny.Učastní se metabolismu tuků,je nedílnou součástí buněčných membrán,nezbytný pro normální růst a mentální i fyzický vývoj.

Účinné látky

Sojae lecithinum

Užití

JML Sója Lecitin je výživový doplněk s obsahem lecitinu. Jedná se o přípravek s rozsáhlým okruhem využití jak ve výživě, tak i jako podpůrný prostředek v léčbě řady onemocnění. Je vyráběn přírodní cestou ze sójového oleje, který je považován za nejlepší zdroj přírodního lecitinu. Vynikající vlastnosti přípravku jsou dány jednak vlastním účinkem lecitinu, jednak působením jeho složek — cholinu a inositolu.
Lecitin zasahuje významně do metabolismu tuků v krevní plasmě. Podílí se na jejich zvýšené rozpustnosti, čímž normalizuje hladinu tuků včetně cholesterolu a snižuje tím jejich ukládání v cévách a játrech. Působí tak preventivně proti postižení cév srdce, mozku a dolních končetin aterosklerózou. V játrech omezuje ukládání tuků a zamezuje tak poškození jaterních buněk a zlepšuje jejich schopnost vylučovat toxické zplodiny metabolismu. Jako jedna z hlavních složek žluče brání rozvoji žlučových kamenů a podporuje správné trávení, zmírňuje nadýmání a změkčuje stolici.
Zelatinové kapsle se užívají orálně a zapíjejí se dostatečným množstvím tekutiny.

Nežádoucí účinky

Dávkování

Jako doplněk stravy 1 želatinová kapsle denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Sójový lecitin 1350 mg, čištěná voda, želatina, glycerin.

Příbalový léták