Jamieson Vitamíny K2 120mcg a D3 1000 IU—30 tobolek

Vitamín K přispívá ke správné srážlivosti krve a k udržení zdravých kostí. Vitamín D přispívá ke správnému vstřebávání a využití vápníku a fosforu.

Cena vč. DPH
350 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3591162 | Zbozi: 18133874

Popis produktu

Vitamín K přispívá ke správné srážlivosti krve a k udržení zdravých kostí. Vitamín D přispívá ke správnému vstřebávání a využití vápníku a fosforu.

Účinné látky

Vitamín K2
Vitamín D3

Užití

Vitamín K přispívá ke správné srážlivosti krve a k udržení zdravých kostí. Vitamín D přispívá ke správnému vstřebávání a využití vápníku a fosforu, k zdravému růstu a udržení zdravých zubů, kostí a svalů a ke správné činnosti imunitního systému.

Dávkování

1 kapsle denně spolu s jídlem.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

Zelírující látka (slunečnicový olej, želatina), zvlhčovadlo (glycerol), barvivo (oxid titaničitý), menachinon, cholekalciferol.
Každá kapsle obsahuje:
Vitamín K ............ 120 ug (160 %*)
Vitamín D3 (cholekalciferol) ............25 ug/1 000 IU (500 %*) *Referenční hodnoty příjmu (RI

Příbalový léták