Jamieson Vitamíny C a D3 třešeň—75 cucacích tablet

Vitamíny C a D v tabletách na cucání s delikátní třešňovou příchutí. Vitamíny C a D přispívají k normální funkci imunitního systému.

Cena vč. DPH
252 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3260750 | Zbozi: 18129034

Popis produktu

Vitamíny C a D v tabletách na cucání s delikátní třešňovou příchutí. Vitamíny C a D přispívají k normální funkci imunitního systému.

Účinné látky

Vitamín C
Vitamín D3

Užití

Vitamíny C a D přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamín C přispívá k optimální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa. Vitamín
D přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu a k udržení normálního stavu kostí a zubů.

Dávkování

dospělí: 1—2 tablety denně nechte rozpustit v ústech.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v souladu s programem 360 Pure, přináší společnost Jamieson nejbezpečnější, nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Složení

dextróza, askorban sodný, kyselina askorbová, nosič (celulóza), protihrudkující látka (rostlinný stearan hořečnatý, rostlinná kyselina stearová), přírodní třešňová příchuť, leštící látka (oxid křemičitý), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), sladidlo (sukralóza), extrakt z hesperidin komplexu (Citrus sinensis, pomeranč), bioflavonoidy (Citrus limon, citrón),
Malpighia glabra (Acerola třešeň), Rosa canina (šípky), cholekalciferol
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták