Jamieson Vitamín C 500mg s postup.uvolňov.—100 tablet

Vitamín C ve speciálních tabletách s postupným uvolňováním v průběhu 6–8 hodin s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů s obsahem rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpígie a šípků. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému.

Cena vč. DPH
269 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 3231017 | Zbozi: 18145239

Popis produktu

Vitamín C ve speciálních tabletách s postupným uvolňováním v průběhu 6-8 hodin s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů s obsahem rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpígie a šípků. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému.

Účinné látky

Vitamín C (Kyselina askorbová) 500 mg

Užití

Vitamín C ve speciálních tabletách s postupným uvolňováním v průběhu 6-8 hodin s obsahem podpůmé směsi z přírodních zdrojů s obsahem rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpígie a šípků. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému.

Dávkování

Dospělí 1-2 tablety denně.

Kontraindikace

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě 15 — 25 “C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Složení

kyselina askorbová, nosič (celulóza, rozpustná celulóza), leštící látka (rostlinná kyselina stearová, rostlinný stearan hořečnatý), nosič (oxid křemičitý), leštící látka (karnaubský vosk), podpůmá směs (Dimorphandra mollis, tobolka), hesperidin (Citrus sinensis, plod), citrusových bioflavonoidů (Citrus limon, kůra), extrakt aceroly (Malpighia glabra, plod), šípky (Rosa canina, plod).
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták