Jamieson Vitamín C 1000mg s postup.uvolňováním—100+20 tablet

Vitamín C 1000mg ve speciálních tabletách s postupným uvolňováním během 6 – 8 hodin s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů .

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3010924 | Zbozi: 18117604

Popis produktu

Vitamín C 1000mg ve speciálních tabletách s postupným uvolňováním během 6 — 8 hodin s obsahem podpůrné směsi z přírodních zdrojů .

Účinné látky

Vitamín C

Užití

Vitamin C S obsahem podpůrné směsi: rutinu, hesperidinu, bioflavonoidů, malpighie (Acerola lysá) a šípků. Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

dospělí: 1—2 tablety denně nechte rozpustit v ústech.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Poznámka

Společnost Jamieson se zabývá výrobou vitamínů a výživových doplňků už od roku 1922. Výsledkem její dlouho roční systematické práce je více než 220 výživových doplňků. Při jejich výrobě používá ty nejkvalitnější ověřené suroviny od celosvětové sítě dodavatelů přírodních surovin z nejčistějších zdrojů naší planety. Výrobní protokol 360
Pure - 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality na každém stupni, je zárukou kvality a čistoty výživových doplňků; malé výrobní šarže zabezpečují jejich maximální čerstvost.
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

Vitamín C (kyselina askorbová, askorban sodný) 500 mg. Směs získaná z Rutinu (Dimorphandra mollis), Hesperidinu (Citrus sinensis), citrusových bioflavonoidů (Citrus limon), aceroly (4:1), (Malphigia galabra) a šípek (Rosa canina) 7 mg.

Příbalový léták