Jamieson Stressease—90 tablet

Doplněk stravy s vitamíny a minerály. Vitamín B1, B2, B12, niacin a biotin přispívají k normální činnosti nervové soustavy.

Cena vč. DPH
360 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 3089134 | Zbozi: 18112834

Popis produktu

Doplněk stravy s vitamíny a minerály. Vitamín B1, B2, B12, niacin a biotin přispívají k normální činnosti nervové soustavy.

Účinné látky

B vitamíny, vitamín C, E
Vápník, hořčík, zinek
Podpůrná směs

Užití

Kyselina listová a hořčík přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Kyselina pantothenová přispívá k normální mentální činnosti.

Dávkování

Dospělí — 1 tableta denně s jídlem. Užijte s časovým odstupem několika hodin před anebo po užití jiných doplňků stravy anebo léků.

Kontraindikace

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě 15 — 25 “C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Složení

kyselina L- askorbová, nosič (celulóza), uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, nikotinamid, thiamin mononitrát, riboflavin, nosič (rozpustná celulóza), d-pantothenát vápenatý,
D-alfa-tokoferol, leštící látka (modifikovaná celulózová guma, rostlinná kyselina stearová, hydroxypropylcelulóza), pyridoxin hydrochlorid, leštící látka (rostlinný stearan hořečnatý), glukonan zinečnatý, mátová aroma, kyselina listová, leštící látka (karnaubský vosk), mátový olej, leštící látka (oxid titaničitý), trávicí enzymy, kelp, C premix, mastné kyseliny, lucerna, řeřicha, petržel, kyanokobalamin, D-biotin, glukonan zinečnatý
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták