Jamieson Kurkumín 550mg—60 tobolek

Kurkuma je antioxidant, který přispívá k udržení činnosti imunitního systému, podporuje normální činnost jater, trávení, dodává chuť k jídlu, napomáhá normální činnosti kardiovaskulárního systému a krevního oběhu.

Cena vč. DPH
364 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 3513489 | Zbozi: 18124316

Popis produktu

Kurkuma je antioxidant, který přispívá k udržení činnosti imunitního systému, podporuje normální činnost jater, trávení, dodává chuť k jídlu, napomáhá normální činnosti kardiovaskulárního systému a krevního oběhu.

Užití

Kurkuma je antioxidant, který přispívá k udržení činnosti imunitního systému, podporuje normální činnost jater, trávení, dodává chuť k jídlu napomáhá normální činnosti kardiovaskulárního systému a krevního oběhu. Podporuje činnost nervové soustavy a dýchacího systému a hraje roli při normální činnosti kloubů a kostí. Napomáhá udržovat normální stav pokožky.

Dávkování

Dospělí 1 kapsle denně.
Není určeno pro děti.
Těhotné a kojící ženy by měly konzultovat užívání doplňků s lékařem, rovněž se poraďte s lékařem při antikoagulační léčbě nebo při užívání léků na snížení tvorby žaludeční kyseliny, při přetrvávajících nebo zhoršujících se příznacích a potížích, dále při žlučových kamenech, obstrukcím žlučovodů, žaludečních vředech.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Složení

Kurkuma, nosič (celulóza), lešticí látka (rozpustná celulóza; rostlinný stearan hořečnatý), protispékavá látka (oxid křemičitý).
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták