Jamieson Kids Multivitamin cucací—60 tablet

Doplněk stravy se sladidlem. Multivitamín s obsahem 17 výživných látek včetně železa pro dětský organizmus ve vývoji. Bez umělých barviv, příchutí a aspartamu se základem v přírodní směsi ovoce a zeleniny.

Cena vč. DPH
267 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3260842 | Zbozi: 18121919

Popis produktu

Doplněk stravy se sladidlem. Multivitamín s obsahem 17 výživných látek včetně železa pro dětský organizmus ve vývoji. Bez umělých barviv, příchutí a aspartamu se základem v přírodní směsi ovoce a zeleniny.

Účinné látky

Vitamíny
Minerály

Užití

Multivitamín s obsahem 17 výživných látek včetně železa pro dětský organizmus ve vývoji. Bez umělých barviv, příchutí a aspartamu se základem v přírodní směsi ovoce a zeleniny. Tablety na cucání ve tvaru veselých kamarádských zvířátek (lev, slon, hroch a opice) ve 4 příchutích (pomerančová, hroznová, malinová a morello třešeň). Vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývoj dětského organizmu — vývoj kostí.
Železo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí. Jód přispívá k normálnímu růstu dětí.

Dávkování

Děti od 3 do 13 let — 1 tableta denně s jídlem, užijte s časovým odstupem několika hodin před nebo po užití jiných doplňků stravy nebo léků.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

citrát vápenatý, sladidlo (sorbitol), dextróza, kyselina askorbová, © niacinamid, dalfa-tokoferyl-acetát, příchuť (pomeranč, hrozny, třešeň, malina a višeň), leštící látka (rostlinná kyselina stearová), fumaran železnatý, jodid draselný, antioxidant (kyselina citrónová), — kyselina © listová, © pyridoxin-hydrochlorid, © D-pantotenát © vápenatý, thiamin-mononitrát, cholekalciferol, riboflavin, rostlinný stearan hořečnatý, leštící látka (oxid křemičitý), sladidlo (sukralóza), barvivo (karmín, purpurový karmín), příchuť (mrkvový | prášek, bioflavonoidy, extrakt z | brusinek, rajčatový prášek), biotin, kyanokobalamin, beta-karoten, kyanokobalamin, citrusový extrakt, citrát měďnatý.

Příbalový léták