Jamieson Česnek bez zápachu 500mg—300 tobolek

Přírodní extrakt z  česneku speciálně upravený bez zápachu ve formě kapslí. Česnek přispívá ke správné funkci imunitního systému, pomáhá udržovat zdraví srdce a správnou hladinu cholesterolu v krvi a pomáhá zvyšovat antioxidační kapacitu těla.

Cena vč. DPH
330 Kč
Dostupnost
skladem 8 ks

PDK: 3031839 | Zbozi: 18111138

Popis produktu

Přírodní extrakt z česneku speciálně upravený bez zápachu ve formě kapslí. Česnek přispívá ke správné funkci imunitního systému, pomáhá udržovat zdraví srdce a správnou hladinu cholesterolu v krvi a pomáhá zvyšovat antioxidační kapacitu těla.

Účinné látky

Allium sativum, ekvivalent k 500 mg česneku

Užití

Česnek přispívá ke správné funkci imunitního systému, pomáhá udržovat zdraví srdce a správnou hladinu cholesterolu v krvi a pomáhá zvyšovat antioxidační kapacitu těla.

Dávkování

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Složení

Česnekový prášek extrakt 100:1 5 mg (Allium sativum, ekvivalent k 500 mg česneku).
Nosič (sójový olej), leštící látka (želatina), zpevňující látka (žlutý včelí vosk), emulgátor (glycerol), želírující látka (lecitin), česnekový prášek (Allium sativum).
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták