IvyBears Vlasové vitamíny pro ženy želé medvědi —60 ks

IVYBEARS vlasové vitamíny pro ženy jsou vyráběné v Německu podle nejnovější německé receptury založené na Biotinu, kyselině listové a vitamínu C tak, aby pomáhaly všem druhům ženských vlasů a nehtů. Potravinový doplněk.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4574332 | Zbozi: 18140940

Popis produktu

IVYBEARS vlasové vitamíny pro ženy jsou vyráběné v Německu podle nejnovější německé receptury založené na Biotinu, kyselině listové a vitamínu C tak, aby pomáhaly všem druhům ženských vlasů a nehtů. Potravinový doplněk.

Účinné látky

BIOTINUM kyselina listová vitamín C

Užití

IVYBEARS jsou vlasoví vitamínoví gumídci. IVYBEARS se snadno užívají a jsou vědecky připravení dle receptury za účelem zkvalitnění všech typů ženských vlasů.
Výživná receptura založená na biotinu, kyselině listové a vitamínu C, která je určena k poskytování důležitých živin pro zdravý růst vlasů.*
Kromě vlasů a nehtů podporuje i imunitní systém mnoho vitamínů a minerálů jako je zinek, jod, vitamín C, B6, b12 a další.*“ 100% vyrobeno v Německu. *Tento potravinový doplněk neslouží jako lék a není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakékoli choroby. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřeikračujte doporučenou denní dávku.

Dávkování

Dva gumové medvídky denně. Před spolknutím důkladně rozžvýkat.

Fakta

UPOZORNĚNÍ:
Jste-li těhotná, kojící, užíváte-li nějaký lék, plánujete-li chirurgický zákrok nebo máte nějaké zdravotní potíže, poraďte se před užitím se svým lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti.
Skladujte v chladu, suchu a temnu při teplotě 5-25"C. Chraňte před vlhkem, mrazem a přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců.
Minimální trvanlivost do: viz na obalu. *Tento potravinový doplněk neslouží jako lék a není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakékoliv choroby. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Složení

Glukózový sirup, cukr, dextróza, želírující látka pektin, trikalciumfosfát, kyselina citronová, kyselina L-askorbová, přírodní aroma, DL alfa-tokoferylacetát, rostlinný olej (kokos, řepka), D - pantothenát vápenatý, D-biotin, barvivo (koncentrát) sladkých brambor a jablek), citrát zinečnatý, pyridoxinhydrochlorid, leštící činidlo karnaubský vosk, retinylacetát, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, cholin bitartrát, inositol, ergokalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
BellaSalute s.r.o. .
Výhradní distributor IvyBears pro ČR a SK

Příbalový léták