Inofolic Výhodné balení —3x 20 sáčků

Inofolic je potravinový doplněk s inositolem a kyselinou listovou, používá se při zvýšené potřebě inositolu a kyseliny listové, nebo jejich nedostatku v organismu

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3296648 | Zbozi: 18114667

Popis produktu

Inofolic je potravinový doplněk s inositolem a kyselinou listovou, používá se při zvýšené potřebě inositolu a kyseliny listové, nebo jejich nedostatku v organismu

Užití

Inositol je vitamínový faktor patřící do skupiny B vitamínu. Nachází se v lidském tele, je přítomný ve fosfolipidech a dokáže stimulovat endogenní produkci lecitinu.
Jeho biologická úloha navíc zahrnuje specifikou činnost při regulování metabolizmu tuku, cukru a buněčných funkcí nervového systému. Je velmi podstatný pro růst vlasů.
Vědecké testy dokazují, že inositol dokáže měnit některé hormonální parametry, jako je například redukce hodnoty LH (luteinizační hormon) v plazmě, testosteronu, prolaktinu a poměru LH/FSH (folikulostimulační hormon). Inositol také působí v pravidelném menstruační cyklu při ovulaci.
Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamín patřící do skupiny B vitamínu. Hraje důležitou roli při metabolizmu aminokyselin, syntéze bílkovin a nukleových kyselin (zejména při produkci DNA a RNA) a při obnově chromozomu. Z tohoto důvodu je velmi důležitá pro normální množení buněk a růst tkáně.

Dávkování

INOFOLIC se může užívat kdykoliv během dne. Doporučuje se užívat jeden sáček denně. Prášek se rozpustí ve sklenici vody a vypije.
Upozornění:
INOFOLIC je potravinový doplněk a nenahrazuje jinou léčbu předepsanou lékařem.
Doporučené dávkování by se nemělo překročit.
Výrobek by se měl užívat v kombinaci s pestrou a dobře vyváženou stravou a při zdravém životním stylu.
Potravinový doplněk se nesmí používat jako náhrada rozmanité stravy.

Příbalový léták