ArginMax Forte pro ženy—90 tobolek

ArginMax® Forte pro ženy - díky obsaženému tribulusu a crocusu přispívá k dlouhodobému zlepšení prokrvení pohlavních orgánů, pomáhá zkvalitňovat tumescenci pochvy a sexuální prožitek.

Cena vč. DPH
1 546 Kč
Dostupnost
skladem 8 ks

PDK: 8594059731029 | Zbozi: 18125891

Popis produktu

ArginMax© Forte pro ženy - díky obsaženému tribulusu a crocusu přispívá k dlouhodobému zlepšení prokrvení pohlavních orgánů, pomáhá zkvalitňovat tumescenci pochvy a sexuální prožitek.

Účinné látky

Tribulus terrestris
Crocus sativus
L-Arginin

Užití

ArginMax Forte pro ženy je určen k posílení sexuální aktivity. - Obsažený Tribulus Terrestris napomáhá zlepšit prokrvení, přiznivě působí na zvýšení sexuální touhy a libida. - Obsažený crocus přispívá k stimulaci libida a zlepšení prokrvení. - Obsažený selen přispívá k normální funkci imunitního systému a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. - Obsažený zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci, přispívá k normální funkci imunitního systému a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

Doporučujeme užívat 3 tobolky denně, po prvním týdnu užívání snížit dávku na 2 tobolky denně. Maximální účinek nastupuje po dvou týdnech pravidelného užívání a účinek přetrvává i dva týdny po vysazení.
Jednorázové užití vykazuje zřetelně nižší efekt než pravidelné užívání.
Určen pro dlouhodobé užívání.

Fakta

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Ukládat mimo dosah dětí!
Přípravek není vhodný pro těhotné ženy a kojící matky.
Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25"C.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták