Innova zubní pasta pro bělení citlivých zubů —75 ml

Přírodní posilující zubní pasta s fluoridy a vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně snižuje přecitlivělost a jemně bělí zuby. Vhodná před a po ordinačním bělení. Chrání proti zubnímu kazu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3903342 | Zbozi: 18137867

Popis produktu

Přírodní posilující zubní pasta s fluoridy a vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně snižuje přecitlivělost a jemně bělí zuby. Vhodná před a po ordinačním bělení. Chrání proti zubnímu kazu.

Užití

Přírodní posilující zubní pasta s fluoridy a vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně snižuje přecitlivělost, jemně bělí a rozjasňuje sklovinu. Zejména se doporučuje při přecitlivělosti zubů, pro ochranu proti zubnímu kazu, před a po ordinačním bělení nebo pro bělení vysoce citlivých zubů. Přírodní z 92,6%. Obsah fluoridu 1500 ppm.
Obsahuje patentovaný systém WhiTanine pro jemné bělení skloviny, inovativní enzym tanáza pro rozjasnění skloviny, vysokomolekulární složku Polydon, která rozrušuje bílkovinový povlak a vnější usazeniny bez poškozování skloviny, extrakt z červených hroznů, který díky jeho polyfenolům a flavonoidům ovlivňují bakterie streptococcus mutans, vedou k inhibici jejich množení a zabraňují tvorbě plaku bez smrti mikroorganismu, thymol s dezinfekčním a antioxidačním účinkem, který udržuje zdravé
Pro řešení problému vysoké citlivosti zubu byly vytvořeny inovativní produkty INNOVA.
Produkty INNOVA přinášejí úlevu již po prvním použití. Příčiny citlivosti zubů jsou způsobeny především erozí skloviny a poklesem linií dásní. Existuje několik mechanismů účinku, které mohou snížit citlivost zubů, ale pouze látky, které posilují sklovinu a utěsňují dentinové tubuly, mohou problém vyřešit, nikoli jej jen maskovat. Jedním z nejúčinnějších činidel s tímto mechanismem účinku je amorfní hydroxyapatit vápenatý. Vysoká terapeutická dávka hydroxyapatitu vápenatého (1,0% - 2,25%) obsažená v produktech INNOVA v aktivní amorfní formě se infiltruje do zubní skloviny a smršťuje dentinové tubuly. Díky tomu řada INNOVA účinně a trvale řeší každou příčinu citlivosti zubů a hluboce obnovuje zubní sklovinu.

Dávkování

Naneste menší množství zubní pasty o velikosti hrášku na zubní kartáček a jemnými pohyby vyčistěte zuby a dásně. Vypláchněte ústa vodou. 2x denně.

Fakta

Každý pátý člověk na světě trpí citlivými zuby. To se projevuje bolestí při střídání studených, teplých, sladkých a kyselých jídel, stejný projev nastává při čištění zubů.
Důsledkem tohoto problému jsou onemocnění a jiné záněty dásní vyžadující stomatologické zákroky. Při nadměrné konzumaci kyselých potravin a použití nekvalitních zubních kartáčků a zubních past dochází k nežádoucímu oděru zubní skloviny způsobeného nesprávnou technikou při čištění zubů.

Poznámka

Aktivní složky:
Patentovaný systém WhiTanine pro jemné bělení skloviny.
Hydroxyapatit vápenatý (2,25%).
Inovativní enzym tanáza pro rozjasnění skloviny.
Vysokomolekulární Polydon - kulatá forma částic, která rozrušuje bílkovinový povlak a vnější usazeniny bez poškozování skloviny.
Extrakt z červených hroznů - Polyfenoly a flavonoidy z extraktu z hroznů ovlivňují bakterie streptococcus mutans, vedou k inhibici jejich množení a zabraňují tvorbě plaku bez smrti mikroorganismu.
Thymol s dezinfekčním účinkem - má také silný antioxidační účinek, který udržuje zdravé
Výrobek neobsahuje: parabeny, SLS/SLES, chlorhexidin, draselné soli, agresivní abraziva, sacharin, peroxidy.
Neobsahuje © uhličitan © vápenatý | (křída), který © může © poškodit | sklovinu a hydroxymethylglycinát sodný, o kterém je známo, že způsobuje alergie.
KLINICKÉ TESTY POTVRZUJÍ:
Čisticí efekt: 77,7%.
Snížení citlivosti: 70,4%.
Protizánětlivý účinek: 67,8%.
Remineralizace: 61,5%.
Vysoká účinnost je potvrzena v Centru preventivní stomatologie Státní lékařské univerzity v Petrohradu I. P. Pavlova.

Složení

Agua, Hydrated | Silica, Hydrogenated © Starch © Hydrolysate, © Glycerin, PEG-8,
Hydroxyapatite, © Cellulose © Gum, © Aroma, © Sodium © Monofluorophosphate, © PVP,
Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xylitol, Propylene Glycol, Olaflur,
Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Anethole, Citric Acid, Eucalyptol, o-Cymen-b-ol,
Tocopheryl Acetate, CI 77891, Thymol, Vitis Vinifera Seed Extract, Disodium EDTA,
Aspergillus/Tannic Acid Ferment Extract, Glucose, Inositol, Sodium Benzoate, Potassium
Sorbate, Limonene. Fluoride content — 0,15% (1500 ppm)
Údaje o firmě
Kořeny značky INNOVA sahají až do r. 2000. Značku vlastní švýcarská společnost
SkyLab AG, která vyrábí své produkty v Belgii, Dánsku, Bulharsku, Itálii a Rusku. Vyvíjí, vyrábí a distribuuje produkty dentální hygieny a pečuje o zdravé a krásné úsměvy v 70 zemích po celém světě. Pro zajištění co nejvyšší efektivity výrobků spolupracují na vývoji s předními zubními lékaři a odborníky po celém světě. Učinnost je potvrzena klinickými studiemi. Výhodou produktů INNOVA je unikátní přírodní složení s až 97 % složek přírodního původu, zaměření na důkladnou hloubkovou obnovu zubní skloviny a účinné řešení citlivosti zubů již po 1. použití.

Příbalový léták