Colgate Zubní pasta Total Whitening—75 ml

Colgate Total 12 Whitening obsahuje patentovanou formuli Tricloguard™, která bojuje s 12-ti problémy zubů a dásní a poskytuje jim antibakteriální ochranu celých 12 hodin.

Cena vč. DPH
95 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 5900273117540 | Zbozi: 18116354

Popis produktu

Colgate Total 12 Whitening obsahuje patentovanou formuli Tricloguard"“, která bojuje s 12-ti problémy zubů a dásní a poskytuje jim antibakteriální ochranu celých 12 hodin.

Účinné látky

Tricloguard
Kopolymer
Fluor

Užití

Colgate Total 12 Whitening obsahuje patentovanou formuli Tricloguard"“, která bojuje s 12-ti problémy zubů a dásní a poskytuje jim antibakteriální ochranu celých 12 hodin.
Navíc obsahuje účinné bělící složky, které napomáhají jemně odstraňovat skvrny z povrchu zubů, a navrací jim tak přirozenou bělost.

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

  • Chrání před vznikem zubního kazu.
  • Chrání před kazem na kořeni.
  • Chrání před zánětem dásní.
  • Předchází tvorbě zubního kamene.
  • Zabraňuje vzniku plaku.
  • Ničí bakterie v dutině ústní.
  • Odstraňuje plak.
  • Odstraňuje zbarvení zubů.
  • Chrání před zápac

Fakta

Vše, co jíme a pijeme, zásadně ovlivňuje stav našeho chrupu. Lidská ústa jsou rušné místo s miliony bakterií, které aktivně pracují a produkují látky negativně působící na naše zuby. Při nedostatečné péči či pozdním řešení problémů nás pak mohou čekat nepříjemné chvíle v křesle zubního lékaře. Zdravotním obtížím v dutině ústní může každý z nás předejít důkladnou prevencí.
Tím správným krokem pro zdravé zuby a dásně je zubní pasta Colgate Total 12, která svou jedinečnou, revoluční patentovanou formulí Tricloguard"“ bojuje s nejčastějšími 12 problémy dutiny ústní a poskytuje jí antibakteriální ochranu celých 12 hodin.
Patentovanou formuli Tricloguard"“ tvoří TRIKLOSAN - antibakteriální látka se širokým spektrem účinků, která snižuje tvorbu plaku, a KOPOLYMER, který prodlužuje účinnost
Triklosanu na povrchu zubů a dásní.

Poznámka

Je klinicky prokázáno, že zubní pasta Colgate Total: 1. Poskytuje až dvanáctihodinovou ochranu - unikátní složení, které je tvořeno kombinací triklosanu, kopolymeru a fluoridu sodného, zajišťuje dokonalou a dlouhotrvající ochranu.
Tniklosan je vysoce účinná látka působící proti široké škále bakterií, která snižuje tvorbu zubního plaku.
Kopolymer napomáhá tomu, aby se triklosan udržel na povrchu zubů a dásní co možná nejdéle. 2. Učinně zabraňuje vzniku zubního kazu
Studie, které probíhaly až 36 měsíců, potvrzují klinicky pozitivní snížení výskytu zubního kazu, což odpovídá působená klinicky prověřené zubní pasty s obsahem fluoridu sodného a křemičitanu. 3. Výrazně snižuje tvorbu zubního plaku a to až o 98% 4. Výrazně snižuje výskyt zánětu dásní a to až o 88% 5. Výrazně snižuje tvorbu zubního kamene a to až o 55% 6. Snižuje rozsah a intenzitu zbarvení zubů až o 50% 7. Účinně působí proti nepříjemnému zápachu z úst. o 88%
Údaje o firmě www.colgate.com

Příbalový léták