Innova posilující zubní pasta na citlivé zuby —75 ml

Přírodní posilující zubní pasta s fluoridem s vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně obnovuje sklovinu a posiluje dásně. Vhodná při ortodontické léčbě, přecitlivělosti, a pro prevenci kazu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3903367 | Zbozi: 18146628

Popis produktu

Přírodní posilující zubní pasta s fluoridem s vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně obnovuje sklovinu a posiluje dásně. Vhodná při ortodontické léčbě, přecitlivělosti, a pro prevenci kazu.

Užití

Přírodní posilující zubní pasta a vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně obnovuje sklovinu a posiluje dásně. Vhodná při ortodontické léčbě, přecitlivělosti, a pro prevenci vzniku zubního kazu (pozn. u dětí od 14 let).
Přírodní z 92,8%. Obsah fluoridu 1500 ppm.
Obsahuje patentovaný systém WhiTanine pro jemné bělení skloviny, inovativní enzym tannase pro rozjasnění skloviny, extrakt z červených hroznů, který díky jeho polyfenolům a flavonoidům ovlivňují bakterie streptococcus mutans, vedou k inhibici jejich množení a zabraňují tvorbě plaku bez smrti mikroorganismu, thymol s dezinfekčním a antioxidačním účinkem, který udržuje zdravé dásně.
A dále pak složku Calcis - bioaktivní vápník.
Pro řešení problému vysoké citlivosti zubu byly vytvořeny inovativní produkty
INNOVA. Produkty INNOVA přinášejí úlevu již po prvním použití. Příčiny citlivosti zubů jsou způsobeny především erozí skloviny a poklesem linií dásní. Existuje několik mechanismů účinku, které mohou snížit citlivost zubů, ale pouze látky, které posilují sklovinu a utěsňují dentinové tubuly, mohou problém vyřešit, nikoli jej jen maskovat.
Jedním z nejúčinnějších činidel s tímto mechanismem účinku je amorfní hydroxyapatit vápenatý. Vysoká terapeutická dávka hydroxyapatitu vápenatého (1,0% - 2,25%) obsažená v produktech INNOVA v aktivní amorfní formě se infiltruje do zubní skloviny a smršťuje dentinové tubuly. Díky tomu řada INNOVA účinně a trvale řeší každou příčinu citlivosti zubů a hluboce obnovuje zubní sklovinu.

Dávkování

Naneste menší množství zubní pasty o velikosti hrášku na zubní kartáček a jemnými pohyby vyčistěte zuby a dásně. Vypláchněte ústa vodou. 2x denně.

Fakta

Každý pátý člověk na světě trpí citlivými zuby. To se projevuje bolestí při střídání studených, teplých, sladkých a kyselých jídel, stejný projev nastává při čištění zubů.
Důsledkem tohoto problému jsou onemocnění a jiné záněty dásní vyžadující stomatologické zákroky. Při nadměrné konzumaci kyselých potravin a použití nekvalitních zubních kartáčků a zubních past dochází k nežádoucímu oděru zubní skloviny způsobeného nesprávnou technikou při čištění zubů.

Poznámka

Aktivní složky:
Patentovaný systém WhiTanine pro jemné bělení skloviny.
Hydroxyapatit vápenatý (2,25%).
Inovativní enzym Tannase pro rozjasnění skloviny.
Extrakt z červených hroznů - Polyfenoly a flavonoidy z extraktu z hroznů ovlivňují bakterie streptococcus mutans, vedou k inhibici jejich množení a zabraňují tvorbě plaku bez smrti mikroorganismu.
Thymol s dezinfekčním účinkem - má také silný antioxidační účinek, který udržuje zdravé
Calcis - bioaktivní vápník pro remineralizaci zubní skloviny.
Výrobek neobsahuje: parabeny, SLS/SLES, chlorhexidin, draselné soli, agresivní abraziva, sacharin, peroxidy.
Neobsahuje © uhličitan © vápenatý | (křída), který © může | poškodit sklovinu a hydroxymethylglycinát sodný, o kterém je známo, že způsobuje alergie.
KLINICKÉ TESTY POTVRZUJÍ:

Prevence

Snížení citlivosti: 63%.
Remineralizace: 57,1%.
Učinek proti tvorbě zubního kamene: 75%.
Belení: o 1 tón dle stupnice Vitapan.
Vysoká účinnost je potvrzena v Centru preventivní stomatologie Státní lékařské univerzity v Petrohradu |. P. Pavlova.

Složení

Agua, Hydrated © Silica, Hydrogenated © Starch © Hydrolysate, © Glycerin, PEG-8,
Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Cocamidopropyl
Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xylitol, Propylene Glycol, Olaflur, Stevia
Rebaudiana Leaf Extract, Anethole, Citric Acid, Eucalyptol, o-Cymen-5-ol, Tocopheryl
Acetate, CI 77891, Thymol, Calcium Lactate, Vitis Vinifera Seed Extract, Disodium EDTA,
Aspergillus/Tannic Acid Ferment Extract, Glucose, Inositol, Sodium Benzoate, Potassium
Sorbate, Limonene. Fluoride content — 0,15% (1500 ppm).
Údaje o firmě
Kořeny značky INNOVA sahají až do r. 2000. Značku vlastní švýcarská společnost
SkyLab AG, která vyrábí své produkty v Belgii, Dánsku, Bulharsku, Itálii a Rusku. Vyvíjí, vyrábí a distribuuje produkty dentální hygieny a pečuje o zdravé a krásné úsměvy v 70 zemích po celém světě. Pro zajištění co nejvyšší efektivity výrobků spolupracují na vývoji s předními zubními lékaři a odborníky po celém světě. Učinnost je potvrzena klinickými studiemi. Výhodou produktů INNOVA je unikátní přírodní složení s až 97 % složek přírodního původu, zaměření na důkladnou hloubkovou obnovu zubní skloviny a účinné řešení citlivosti zubů již po 1. použití.

Příbalový léták