Inkontinenční vložky TENA Lady Mini Magic—34ks

Zdravotnický prostředek

Inkontinenční vložky TENA Lady Slim Mini Magic jsou nejmenší a nejtenčí z celé řady TENA Lady a jsou určeny pro ženy při velmi lehkém úniku moči. Absorbují více než běžné slipové vložky a zajišťují maximální diskrétnost.

Cena vč. DPH
112 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3248201 | Zbozi: 18113376

Popis produktu

Inkontinenční vložky TENA Lady Slim Mini Magic jsou nejmenší a nejtenčí z celé řady
TENA Lady a jsou určeny pro ženy při velmi lehkém úniku moči. Absorbují více než běžné slipové vložky a zajišťují maximální diskrétnost.

Užití

Absorpční inkontinenční vložky pro ženy při velmi lehkém úniku moči. Jsou stejně malé a diskrétní jako dámské slipové vložky (pantyliners), mají však mnohem vyšší schopnost absorpce a jsou dokonalou volbou pro ženy, které mají velmi slabý únik moči. Mají stejný tvar jako běžné dámské vložky, takže se dokonale přizpůsobí tvaru Vašeho těla.
Unikátní systém kontroly zápachu Fresh Odour Control"“ zadržuje nežádoucí zápach moči a zaručuje tak svěžest a diskrétnost. Svrchní vrstva AuickDry zajišťuje rychlou absorpci moči, která je následně zadržena v jádru, takže vložka zůstává dokonale suchá.
Hedvábně jemný povrch Silky Softness pro větší komfort a příjemný pocit při nošení.
Lepicí proužek udržuje vložku na svém místě. Systém Body Shape"“ - anatomicky tvarovaná vložka umožňuje výborné přizpůsobení tělu. Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány.

Dávkování

Dle potřeby.

Příbalový léták