Inkontinenční vložky MoliMed Premium—2x28ks

Zdravotnický prostředek

Vložky MoliMed nabízejí splehlivou ochranu při lehkém úniku moči. Povrchová vrstva Dry Plus Vlies rychle odvádí moč z povrchu do savého jádra. Vložky zajišťují stálý pocit sucha, jsou prodyšné a tedy vhodné i pro citlivou pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2761584 | Zbozi: 18105770

Popis produktu

Vložky MoliMed nabízejí splehlivou ochranu při lehkém úniku moči. Povrchová vrstva Dry
Plus Vlies rychle odvádí moč z povrchu do savého jádra. Vložky zajišťují stálý pocit sucha, jsou prodyšné a tedy vhodné i pro citlivou pokožku.

Užití

Při lehké inkontinenci moči, obzvláště u lehkých forem stresové inkontinence, které mohou vznikat například v důsledku těhotenství a porodu. Vysoká kvalita vložek zaručuje pocit bezpečí, pohodlí a komfortu při nošení. Využívají se také jako ochrana po gynekoligických zákrocích nebo jako pohodlné vložky při dočasné inkontinenci.
Povrchová vrstva Dry Plus Vlies rychle odvádí moč z povrchu do savého jádra. Vložky proto zajišťují stálý pocit sucha. Speciální látka CyDex naváže molekuly pachu a pevně je uzamkne uvnitř vložky. Třívrstvé savé jádro díky superabsorbentu SAP rychle přemění moč na gel a zabraňuje jejímu pronikání zpět.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Vložky MoliMed nabízejí spolehlivou ochranu při lehkém úniku moči. Sest barevně odlišených druhů vložek umožňuje snadný výběr správné velikosti. MoliMed Micro Light,
Micro a Mini jsou pro větší distrétnost jednotlivě balené. Pro muže trpící lehkým únikem moči je určena varianta Molimed for Men.
Údaje o firmě www.hartmann-rico.cz

Příbalový léták