Inkontineční vložky Attends Soft 3 Extra Plus—10ks

Zdravotnický prostředek

Ochranná pomůcka pro lehký stupeň úniku moči z měkké netkané textílie. Vložky Attends Soft mají bezpečné, velmi účinné savé jádro, díky kterému se vlhkost rychle vstřebává a je odvedena z povrchu dovnitř savého jádra, kde se uzamkne.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7332152204665 | Zbozi: 18105763

Popis produktu

Ochranná pomůcka pro lehký stupeň úniku moči z měkké netkané textilie. Vložky
Attends Soft mají bezpečné, velmi účinné savé jádro, díky kterému se vlhkost rychle vstřebává a je odvedena z povrchu dovnitř savého jádra, kde se uzamkne.

Užití

Nové vložky Attends Soft 3 Extra samostatně balené jsou tenké, diskrétní, měkké a pohodlné. Jsou anatomicky tvarované, perfektně a pohodlně sedí. Absorpční kapacita vložky je 599g. Mají velmi účinné savé jádro, které zajišťuje sucho, dlouhotrvající bezpečí a zároveň poskytuje ochranu proti zápachu. Jsou prodyšné a přátelské k pokožce. Poskytují uživateli lepší komfort. Lepicí pásky zabraňují riziku posunutí. Vložky jsou jednotlivě balené pro ještě větší hygienu, zvláště když jste mimo domov.

Dávkování

Není definováno - dle individuální potřeby uživatele.

Příznaky

Únik moči.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Produkty pro lehkou inkontinenci jsou navrženy tak, aby Vám zajistili maximální ochranu při úniku několika kapek až po malé množství moči, např. při smíchu, kýchnutí, zdvíhání břemene nebo při běhání. Charakteristika vložek Attends Soft: Ochrana proti zápachu
Attend Odour Protection. uzamkne tekutinu uvnitř jádra a zabrání tak unikání nepříjemného zápachu. Individuálně balené produkty zajišťují praktické a hygienické použití. Prodyšný materiál na spodní straně produktu umožňuje pokožce dýchat.
Údaje o firmě www.attends.cz

Příbalový léták