Inj.střík.Chirana Luer výplachové 3-dílná—100 ml

Zdravotnický prostředek

Stříkačka injekční 50 ml výplachová je kalibrovaná přesně do 50 ml použití je však možné až do 60 ml. Je trojdílná, píst má tvarové těsnění z elastostomeru.

Cena vč. DPH
40 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 8586006519118 | Zbozi: 18122949

Popis produktu

Stříkačka injekční 50 ml výplachová je kalibrovaná přesně do 50 ml použití je však možné až do 60 ml. Je trojdílná, píst má tvarové těsnění z elastostomeru.

Užití

Stříkačka injekční 50 ml vyplachovací má přednostní použití v dávkovačích roztoků, protože umožňuje pevné a bezpečné spojení s jehlou. Provedení s velkým centrálním kuželem je určené k vyplachování ve všech oborech lékařství. Kužel umožňuje napojení katetru.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Technologie výroby odpovídá zdravotnických předpisům a je certifikovaná podle směrnice
MDD 93/42 EEC Annex V. Má přidělenou značku CE.
Systém řízení jakosti výroby je certifikovín podle EN ISO 9002:1994/EN 460002
Údaje o firmě
Společnost CHIRANA T. Injecta, a.s. je pokračovatelem tradice výroby injekční techniky v Starej Turej. Počátky této výroby sahají do roku 1947. Od tohoto roku slouží jejich výrobky lidem ve prospěch jejich zdraví. Tato společnost se vždy svojím dynamickým výrobným programem a stálým vývojem nových výrobků snažila uspokojit potřeby zákazníků po celém světě. Na počátku stály klasické injekční stříkačky a jehly pro vícenásobné použití, ke kterým se postupně připojovaly nové a nové výrobky. Současný sortiment výrobků se orientuje hlavně na oblast jednorázové injekční techniky. Dnes společnost vyprodukuje ročně víc jak 300 milionů kusů jednorázových stříkaček a víc jak 280 milionů injekčních jehel. V současnosti CHIRANA T. Injecta, a.s. prodává svoje výrobky takřka v 20-tich zemích po celém světě, což ji v oblasti jednorázové injekční techniky řadí mezi největší společnosti na světě. www.t-injecta.sk

Příbalový léták