Infants Dophilus Plus —20 g

Infant Dophilus Plus napomáhá organismu kojence získávat potřebnou váhu a svým působením ve střevním traktu udržuje vyrovnanou střevní mikrofloru.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594065240096 | Zbozi: 18124992

Popis produktu

Infant Dophilus Plus napomáhá organismu kojence získávat potřebnou váhu a svým působením ve střevním traktu udržuje vyrovnanou střevní mikrofloru.

Užití

Přípravek Infant Dophilus Plus s 6 milardami prospěšných bakterií v 1 gramu je především určen tam, kde střevní mikroflora kojence vykazuje silný deficit prospěšných bakterií a jejich osidlování střevního traktu doprovázejí problémy , které mohou být různého původu.

Dávkování

1-3 odměrky po 0,5g (podle rysky na odměrce) denně po jídle.
Před jídlem rozmíchejte 1 odměrku v libovolné tekutině, např. šťávě, mléce nebo ve vodě, případně se přimíchá přímo do jídla.
Prášek je snadno rozpustný a lehko stravitelný.
Do 2. let: Nutno konzultovat s lékařem nebo lékárníkem.
Od 2 let: 2- 3 odměrky (0,5 g) denně. 1-2 odměrky (0,5g) denně jako prevence dlouhodobě.
Akutní obtíže: 3 odměrky (0,5g) denně.
Antibiotická léčba: 3 odměrky (0,5g) denně.
Užívejte 4 hodiny před anebo po užití antibiotika a ještě min. 14 dní po ukončení antibiotické léčby.

Poznámka

Doporučuje se skladovat při teplotě 2-8"C, kdy je plně garantovaná maximální účinnost a stabilita přípravku. Přípravek si udržuje vysokou kvalitu a účinnost i když krátkodobě není chlazen (např. při cestování).

Složení

Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermopilus, Bifidobacterium bifidum.
Pomocné látky Maltrodextrín (pro udržení bakteriální koncentrace), magnézium steatit (lubricant), kyselina askorbová (antioxidant - 0,4% obj.)
Neobsahuje mléčný cukr, nevyvolává alergii.
Údaje o firmě
Společnost Pharma Agency, s.r.o. dodává na náš trh probiotika společnosti Harmonium
International, renomovaného kanadského výrobce mléčných bakterií. Na výrobky této společnosti má naše firma výhradní zastoupení jak v České, tak i ve Slovenské republice. Optimální složení jednotlivých přípravků bylo stanoveno naší firmou na základě konzultace s výrobcem a na základě doporučení našich předních lékařských specialistů. Tyto přípravky jsou unikátní a při stanovení jejich složení jsme přihlíželi ke zdravotním specifikům naší populace, s přihlédnutím k jejím stravovacím návykům, obvyklé skladbě stravy a životnímu stylu. www.dophilus.cz www. pharmaagency.cz

Příbalový léták