Jamieson Probiotic Baby—probiotické kapky 8ml

Probiotic Baby - probiotické kapky s BB-12, podporují zdravé trávení. Kapky bez příchutě pro spokojené bříško miminka. Jednoduché dávkování. Doplněk stravy.

Cena vč. DPH
347 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 3489672 | Zbozi: 18141225

Popis produktu

Probiotic Baby - probiotické kapky s BB-12, podporují zdravé trávení. Kapky bez příchutě pro spokojené bříško miminka. Jednoduché dávkování. Doplněk stravy.

Účinné látky

Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12©)

Užití

Probiotic Baby - probiotické kapky s BB-12, podporují zdravé trávení. Kapky bez příchutě pro spokojené bříško miminka. Jednoduché dávkování.

Dávkování

Kojenci a děti ve věku od 1 měsíce do 3 let: 1x denně
Přidejte 6 kapek do mléka /mateřského mléka/ kojenecké výživy nebo aplikujte přímo na dudlík, lžičku nebo na jazyk dítěte a nechte spolknout.
O případné změně dávkování se poraďte s lékařem nebo lékárníkem.
Před použitím 15 sekund důkladně protřepat.
Podávat nejméně 2—3 hodiny před nebo po užití antibiotik.
Stanovená doporučená denní dávka se nemá přesáhnout.

Kontraindikace

Při výskytu horečky, zvracení, průjmu s příměsí krve nebo prudkých bolestí břicha u kojence nebo dítěte se před užíváním poraďte s lékařem. Přerušte užívání a poraďte se s lékařem při výskytu, zhoršení nebo přetrvávání trávicích obtíží (např. průjem) déle než 3 dny. Neužívejte, pokud má kojenec nebo dítě oslabenou imunitu (např.
AIDS, lymfom, pacienti s dlouhodobou léčbou kortikosteroidy ).

Fakta

Před otevřením skladujte při teplotě 15—25 *C, mimo dosah malých dětí.
Po otevření uchovávejte v ledničce.
Spotřebujte do 28 dnů od otevření.
Minimální trvanlivost do konce: EXP uvedená na obale.
Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy.

Poznámka

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Složení

Slunečnicový olej, vitamín E, kyselina citronová, sacharóza, maltodextrin, askorban sodný, Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-128).
Jedna dávka (6 kapek) obsahuje: Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-128) a 1 miliarda“ KTJ *Obsah je garantován do konce minimální trvanlivosti. KTJ — kolonií tvořících jednotku
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták