Imunoglukan P4H ACUTE! —5 kapslí

Doplněk stravy pro krátkodobé užívání. Obsahuje Imunoglukan®, vitamin C a zinek, které přispívají k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena vč. DPH
272 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2899137 | Zbozi: 18121987

Popis produktu

Doplněk stravy pro krátkodobé užívání. Obsahuje Imunoglukan©, vitamin C a zinek, které přispívají k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Účinné látky

Imunoglukan© vitamin C zinek

Užití

Imunoglukan P4H© ACUTE! je doplněk stravy pro krátkodobé užívání. Obsahuje
Imunoglukan© 300mg, referenční výživovou hodnotu zinku a dvojnásobnou referenční výživovou hodnotu vitaminu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Dávkování

1 kapsle denně, po dobu 5 dní. Kapsle se polyká vcelku a zapíjí se dostatečným množstvím vody, nejlépe večer před spaním anebo ráno nalačno. Obsah kapsle je možné vysypat na lžičku, a tak užít. Přípravek je vhodný pro dospělé a děti od 3 let.
Neobsahuje lepek.

Kontraindikace

Přípravek nesmí užívat lidé s transplantovanými orgány. Osoby užívající imunosupresiva, těhotné a kojící ženy jen po konzultaci s ošetřujícím lékařem.

Fakta

Doporučené dávkování nesmí být překročeno. Přípravek nesmí užívat lidé s transplantovanými orgány. Osoby užívající imunosupresiva, těhotné a kojící ženy jen po konzultaci s ošetřujícím lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte přípravek pokud jste přecitlivělý na některou z jeho složek. Skladujte v suchu při teplotě od 5"C do 25"C. Chraňte před vlhkem, mrazem a přímým slunečním světlem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Složení

stearan hořečnatý (protihrudkující látka),kyselina benzoová (konzervační látka). Kapsle je rostlinného původu, vyrobena z hydroxypropylmethylcelulosy s použitím povolených potravinářských barviv (oxidy železa, oxid titaničitý).

Příbalový léták