Hyalac-boost PharmaSuisse —30 tablet

HYALAC-BOOST je doplněk stravy obsahující kolagen typu II (BioCell Collagen®) s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové, MSM a mléčné peptidy (OsteolTM).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2512318 | Zbozi: 18120376

Popis produktu

HYALAC-BOOST je doplněk stravy obsahující kolagen typu II (BioCell Collagen©) s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové, MSM a mléčné peptidy (OsteolTM).

Účinné látky

Kolagen typu II (s kys. hyaluronovou a chondroitin sulfátem)
MSM
Mléčné peptidy

Užití

HYALAC-BOOST se užívá při zvýšené potřebě dodávat do organismu látky obsažené v přípravku.

Dávkování

1 tableta denně po dobu alespoň 3 měsíců.

Příznaky

Omezená pohyblivost kloubů, stárnutí pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

BioCell Collagen je přírodní hydrolyzovaný kolagen typu II. Patentovaným procesem výroby bylo dosaženo velmi malých molekulárních hmotností kolagenu, takže látky z něj se v organismu rychle a účinně vstřebávají. Kyselina hyaluronová a chondroitin sulfát nejsou do přípravku dodávány jako jednotlivé látky, ale jsou přirozenou součástí kolagenové matrix BioCell Collagen. Také kyselina hyaluronová se z přípravku velmi dobře vstřebává, protože je nízkomolekulární.
Osteol je mléčná bílkovina, která v přípravku působí jako zesilovač. Díky tomu je možné užívat jen jednu tabletu přípravku denně.
MSM je bohatý zdroj přírodní organické síry.

Poznámka

HYALAC-BOOST neobsahuje lepek ani geneticky upravené látky. Není určeno pro děti do 6 let. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém chladném místě mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení

BioCell Collagen - kolagen typu II — 500 mg (z toho: kyselina hyaluronová — 50 mg, chondroitin sulfát — 100 mg), MSM — metylsulfonylmetan — 150 mg, OsteolTM — mléčné bílkoviny — 100 mg.
Údaje o firmě
Italská společnost PharmaSuisse Laboratories S.r.|. se zabývá vývojem, marketingem a distribucí vlastních doplňků stravy, které obsahují vysoce kvalitní suroviny. Výhradním distributorem jejích přípravků na českém trhu je firma SYNATUR s.r.o. www.pharmasuisse.cz

Příbalový léták