HiPP Na dobrou noc BIO Krupicová kaše s banánem —190 g

BIO Krupicová kaše s banánem na dobrou noc je pro děti od ukončeného 4. měsíce. Kaše na dobrou noc je kompletní večeře bez přídavku cukrů. Obohacena o vápník, který je důležitý pro stavbu kostí a zoubků. Obsahuje lepek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3392843 | Zbozi: 18129761

Popis produktu

BIO Krupicová kaše s banánem na dobrou noc je pro děti od ukončeného 4. měsíce.
Kaše na dobrou noc je kompletní večeře bez přídavku cukrů. Obohacena o vápník, který je důležitý pro stavbu kostí a zoubků. Obsahuje lepek.

Užití

BIO Krupicová kaše s banánem na dobrou noc je vhodná od ukončeného 4. měsíce.
Kaše na dobrou noc je kompletní večeře: - bez přídavku cukrů (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry) - vitamín A, D, B1 a vápník* - bez přídavku aromat, zahušťovadel, barviv“ a konzervačních látek* - obsahuje lepek *dle zákona
Má-li děťátko hlad, netřeba otálet - kaše na dobrou noc chutnají studené i teplé. Zahání hlad, jsou však snadno stravitelné, a proto se po nich dětem dobře spí.

Dávkování

Dle potřeby miminka, nejlépe podávat jako příkrm na dobrou noc.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Mléčná složka (mléko* 35 %, voda, odstředěné mléko* 16 %, olej z kukuřičných klíčků), banány“ 13 %, pšeničná krupice“ 5 %, rýžový škrob*, celozrnné obilné vločky“ 1 % (pšenice“, špalda*, oves“), uhličitan vápenatý, vitamín B1, vitamín A, vitamín D. *z ekologického zemědělství
Údaje o firmě www.hipp.cz

Příbalový léták