Herbalex hřejivá náplast s kaštanem s dárkem—3+1 ks

HERBALEX hřejivá náplast s kaštanem přináší pocit úlevy od bolesti účinným způsobem. Díky jedinečnému složení se náplň náplasti aktivuje a začne zahřívat. Po přiložení na postižené místo pomáhá generované teplo k prokrvení a uvolnění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3032845 | Zbozi: 18114978

Popis produktu

HERBALEX hřejivá náplast s kaštanem přináší pocit úlevy od bolesti účinným způsobem.
Díky jedinečnému složení se náplň náplasti aktivuje a začne zahřívat. Po přiložení na postižené místo pomáhá generované teplo k prokrvení a uvolnění.

Užití

HERBALEX hřejivá náplast s kaštanem přináší pocit úlevy od bolesti účinným způsobem - působením suchého tepla. Suché teplo je dlouhodobě známo pro své příznivé působení na jakkoliv oslabený lidský organismus. Herbalex hřejivá náplast zároveň poskytuje hlubokou svalovou relaxaci při únavě. Aplikuje se přímo na kůži v postižených partiích zad, krku, ramen a svalů (anebo za pomoci bederního pásu). Kaštanový balzám s kostiválem slouží pro ještě intenzivnější relaxaci a účinek hřejivé náplasti s kaštanem s bederním pásem. Po přiložení na příslušné místo teplo pomáhá k jeho prokrvení a uvolnění, díky kterému se dostaví úleva. Okamžitě pocítíte teplo a úlevu. Hřejivý efekt se projevuje po dobu až 15 hodin. Náplast lze použít samostatně nebo s perorálními léky proti bolesti, kromě léčivých přípravků aplikovaných na kůži.
Po sejmutí ochranného obalu aktivní látky obsažené v polštářku náplasti reagují se vzdušným kyslíkem a exotermní reakce uvolňuje energii ve formě tepla. Materiál obalu polštářku reguluje přístup kyslíku a tím rychlost chemické reakce. Materiál obalu polštářku tak ovlivňuje teplotu a dobu uvolňování tepla.
HERBALEX hřejivá náplast s kaštanem přináší relaxační vůni kaštanu pro pocit uvolnění a dokonalejší úlevu od bolesti.
HERBALEX hřejivá náplast s kaštanem může být použita kdykoliv během dne.
Odstranění náplasti po použití je velice šetrné k pokožce a neodstraňuje chloupky.
Způsob použití - Umyjte a osušte aplikační plochu. - Náplast vybalujte ze sáčku pouze v případě, pokud jí chcete použít. - Opatrně otevřete — roztrhněte sáček bezprostředně před použitím. - Odstraňte ochrannou fólii. - Přiložte náplast k pokožce a pevně přitiskněte pro pevné uchycení. - HERBALEX hřejivou náplast s kaštanem není třeba žádným způsobem aktivovat, k zahájení účinku dojde automaticky již po vybalení ze sáčku. - Náplast se začne pozvolna ohřívat na příjemnou teplotu cca 40"C - Nechte působit alespoň 10 hodin. Nejdéle po 15 hodinách náplast odstraňte, další náplast použijte po 24 hodinách. - Ošetřete aplikační plochu omytím a osušením.

Dávkování

Hřejivá náplast s kaštanem o rozměrech 13 x 10 cm je pro jednorázové použití. Použít další je možné po 24 hodinách.

Příbalový léták