Batist Linon - sterilní tampóny stáčené z gázy—12x12 cm, 5 ks

Zdravotnický prostředek

Tampony stáčené neodmyslitelně patří k mnohým lékařským výkonům v chirurgii, traumatologii a dalších lékařských oborech.

Cena vč. DPH
10 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks


PDK: 8591454001795 | Zbozi: 18121644

Popis produktu

Tampony stáčené neodmyslitelně patří k mnohým lékařským výkonům v chirurgii, traumatologii a dalších lékařských oborech.

Užití

Tampony stáčené jsou vyrobeny z bělených bavlněných vláken tkaných v počtu 17 nebo 20 vláken na cm2. Jsou vyráběny v ucelené řadě šesti základních velikostí, rozměr tamponu je odvozen od velikosti gázového přířezu, ze kterého je tampon stáčen. Vetkaná
RTG nit umožňuje kontrolu tamponu při rengenovém vyšetření. Balení tamponů je nesterilní po 40 až 200 ks v sáčku. Výrobek je certifikován CE značkou.

Dávkování

Dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Společnost Batist s.r.o. je předním výrobcem a distributorem zdravotnických a hygienických prostředků v České republice.
Společnost byla založena v roce 1992 se specializací na výrobu obvazového materiálu z gázy. V následujících letech byl výrobní program obohacen o fixační a elastická obinadla, hygienické výrobky, výrobky z buničité vaty a další skupiny produktů spotřebního zdravotnického materiálu. Společnost investuje do vlastního rozvoje a v roce 1998 otvírá modernizovaný závod a distribuční centrum v Červeném Kostelci ve Východních
Čechách. Součástí závodu jsou i čisté prostory pro výrobu sterilních zdravotnických výrobků. V květnu 2007 jsme otevřeli také novou pobočku v Bratislavě, odkud expedujeme zboží také po celém Slovensku.
Od roku 2003 je ve všech aktivitách podniku implementován systém řízení jakosti dle normy EN ISO 13485:2003, který je každoročně prověřován renomovanou certifikační společností TUV Rheinland Group. Výrobky Batist jsou certifikovány značkou kvality CE udělenou taktéž společností TUV Rheinland Group.
Společnost Batist poskytuje kvalitní služby a plní dlouhodobé podnikatelské cíle tak, aby byla také v budoucnu prosperujícím a stabilním partnerem pro široké portfolio zákazníků doma i na celoevropském zdravotnickém trhu.

Poznámka

Tampony stáčené jsou vyrobeny z bělených bavlněných vláken tkaných v počtu 17 nebo 20 vláken na cm2.
Údaje o firmě
Wwww.batist.cz

Příbalový léták