Herbadent Bylinná ústní voda—400 ml

HERBADENT® bylinná ústní voda je určena k výplachům a k pravidelné celkové hygieně dutiny ústní. Pravidelné používání HERBADENT® bylinné ústní vody zlepšuje péči o dutinu ústní a napomáhá i při snižování rizika zánětů, vzniku zubního kazu a parodontózy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2963925 | Zbozi: 18105976

Popis produktu

HERBADENTA bylinná ústní voda je určena k výplachům a k pravidelné celkové hygieně dutiny ústní. Pravidelné používání HERBADENT© bylinné ústní vody zlepšuje péči o dutinu ústní a napomáhá i při snižování rizika zánětů, vzniku zubního kazu a parodontózy.

Užití

HERBADENT© bylinná ústní voda je vyrobena z unikátní a klinicky ověřené směsi extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin: extraktu řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku a silic mátové, hřebíčkové a fenyklové. Tento bylinný extrakt napomáhá v ústní dutině antibakteriálnímu účinku a udržuje tak dlouhodobě vaše dásně a sliznice dutiny ústní ve výborném stavu. Je vhodná k péči a ochraně zubů a dutiny ústní i při projevech parodontózy, jako je krvácení a zánět dásní. Vychází z tradiční receptury, je vyrobena bez použití chemických barviv.

Dávkování

Výplach úst provádějte ráno a večer po dokonalém vyčištění zubů. Ústa důkladně několikrát vypláchněte a vodu vyplivněte. Pro maximální účinek výplachu se doporučuje po provedení výplachu po dobu půl hodiny nejíst a nepít. Pravidelným používáním ústní vody provádíte dokonalou hygienu celé ústní dutiny a napomáháte tak vzniku zánětů dásní a aftů na sliznicích dutiny ústní.
Nezapomínejte na pravidelnou návštěvu svého zubního lékaře a ošetření u dentální hygienistky každých šest měsíců.
Upozornění: Nepolykat. Nepoužívat pro děti do 3 let.

Fakta

Vyrobeno v České republice. Zakoupením bylinných produktů firmy Herbadent přispíváte na projekt Světluška a podporu nevidomých, děkujeme.
Balení je po 15 ks.

Složení

Agua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia
Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.),
PEG-40, Hydrogenated Castol Oil, Potassium Sorbate, Boric Acid, Mentha Piperita Oil,
Citice Acid, Eugenia Caryophyllus Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Sodium Saccharin
Údaje o firmě
HERBADENT s.r.o. je česká firma s pozoruhodnou tradicí, založená v roce 1897 bratry
Svatkovými pod názvem První kvasírmny a sklepy maltonových vín Praha Smíchov.
Známá je dnes hlavně jako výrobce bylinných dentálních produktů.
Od padesátých let minulého století se zde pod značkou HERBADENTO vyrábí dentální bylinné přípravky ze směsi 7 léčivých bylin, které jsou vhodné proti parodontóze, zánětům a krvácení dásní. Mezi stomatology je dobře známý a oblíbený léčivý přípravek
HERBADENTO masážní roztok — roztok na dásně, který je k dostání pouze v lékárnách.
Firma Herbadent s.r.o. je držitelem certifikátů ISO 9001 a GMP (Správné výrobní praxe).
Kromě dentálních přípravků tato firma vyrábí léčebné bylinné koupele HERBASPA© pro pohybové lázeňství i domácí koupele a pokračuje ve výrobě tradičních medicinálních bylinných vín HERBAVINUMO pro zlepšení krvetvorby a žaludeční činnosti.
Od roku 2008 je firma HERBADENT hlavním partnerem Nadačního fondu ČRo - Projektu
Světluška, která pomáhá zlepšit život nevidomých.

Příbalový léták