Herbacos Mast měsíčková—50 ml

Emulzní bylinná mast. Měsíčkový výtažek a olej působí pozitivně při zánětech žil, na kožní defekty, při spáleninách aj. Vysoce účinný přípravek.

Cena vč. DPH
109 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594002950019 | Zbozi: 18113162

Popis produktu

Emulzní bylinná mast. Měsíčkový výtažek a olej působí pozitivně při zánětech žil, na kožní defekty, při spáleninách aj. Vysoce účinný přípravek.

Účinné látky

Měsíček zahradní

Užití

Přípravek obsahuje úplné spektrum obsahových látek měsíčku zahradního, čímž je zaručena jeho vysoká a komplexní účinnost. Na rozdíl od mastí s hydrofobním základem (vosk, sádlo), které obsahují pouze lipofilní složky měsíčku, jsou zastoupeny silice, barviva, seskviterpeny, flavonoidní glykosidy, hemolyticky aktivní bidesmosidické saponiny, polyacetyleny, třísloviny, imunostimulační polysacharidy a další látky. Celý komplex přírodních látek v přípravku podmiňuje protizánětlivé účinky a podporuje regeneraci a granulaci poškozených či poraněných tkání. Používá se při zánětech žil, pokožky a sliznic, při povrchových poraněních typu odřenin, popálenin a omrzlin, dále pak při ekzémech a vyrážkách. Velmi účinný je též při ošetřování břišní stěny a pokožky prsů v těhotenství (jako prevence tvorby strijí). V případě hojících se poranění a pooperačních jizev napomáhá hojení, vylupování stroupků a vyhlazení pokožky. S úspěchem je použitelný i v závěrečné fázi dětských neštovic.

Dávkování

Podle potřeby.

Příznaky

Záněty žil, kožní defekty.

Prevence

Záněty žil, použitelné v závěrečné fázi planých neštovic.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Herbacos-bofarma (dále jen HBF) vstoupila na farmaceutický trh v roce 1998 registrovanými farmaceutickými surovinami, tzv. galeniky, v pořadí jako šestý výrobce.
HBF je součástí neformální podnikatelské skupiny vytvořené okolo mateřské společnosti
Bochemie © Bohumín, s názvem Bochemie Group. Pod | obchodním jménem
Herbacos-bofarma s.r.o. vystupuje od roku 1999, kdy se sloučila s další členskou firmou
Bochemie Group - Bofarma s.r.o., Brno. V roce 2001 se společnost stala jedničkou na tomto trhu s více než 50% podílem. Díky koncepčnímu přístupu k produktovému portfoliu je HBF držitelem všech nejdůležitějších obchodních značek v tomto tržním segmentu (Ambiderman, Synderman, NeoAguasorb, Cutilan, Pontin, Saloxyl, Ichtoxyl). Nosnými produktovými skupinami jsou farmacie (galenika a HVLP) a parafarmacie, za nimi následuje skupina HERBALON a skupina speciální dezinfekce. Významnou část aktivit
HBF tvoří zásobování ordinací privátních lékařů speciální dezinfekcí z produkce
BOCHEMIE. Od roku 2001 společnost provozuje profesionální telemarketingové centrum, ve kterém poskytuje pracovní příležitost i tělesně postiženým pracovníkům. Firma sídlí v
Pardubicích a podniká na celém území České a Slovenské republiky. Společnost má jednu filiálku HBpharm Slovakia se sídlem v Bratislavě.
Údaje o firmě
Wwww.hbf.cz

Příbalový léták