Herbacos Mast jitrocelová—50 ml

Velmi účinná bylinná mast postavená na hojivém účinku jitrocelového výtažku, zejména na jeho působení na těžce se hojící, zanícená poranění.

Cena vč. DPH
102 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594002950057 | Zbozi: 18137531

Popis produktu

Velmi účinná bylinná mast postavená na hojivém účinku jitrocelového výtažku, zejména na jeho působení na těžce se hojící, zanícená poranění.

Účinné látky

Jitrocelový výtažek

Užití

Kožní problémy jsou hlavní indikací použití tohoto přípravku. Jitrocel velmi příznivě působí na špatně se hojící rány i jako podpůrný přípravek při hnisavé formě akné.

Dávkování

Podle doporučení lékaře.

Příznaky

Spatně se hojící rány.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Herbacos-bofarma (dále jen HBF) vstoupila na farmaceutický trh v roce 1998 registrovanými farmaceutickými surovinami, tzv. galeniky, v pořadí jako šestý výrobce.
HBF je součástí neformální podnikatelské skupiny vytvořené okolo mateřské společnosti
Bochemie © Bohumín, s názvem Bochemie Group. Pod | obchodním jménem
Herbacos-bofarma s.r.o. vystupuje od roku 1999, kdy se sloučila s další členskou firmou
Bochemie Group - Bofarma s.r.o., Brno. V roce 2001 se společnost stala jedničkou na tomto trhu s více než 50% podílem. Díky koncepčnímu přístupu k produktovému portfoliu (Ambiderman, Synderman, NeoAguasorb, Cutilan, Pontin, Saloxyl, Ichtoxyl). Nosnými produktovými skupinami jsou farmacie (galenika a HVLP) a parafarmacie, za nimi následuje skupina HERBALON a skupina speciální dezinfekce. Významnou část aktivit
HBF tvoří zásobování ordinací privátních lékařů speciální dezinfekcí z produkce
BOCHEMIE. Od roku 2001 společnost provozuje profesionální telemarketingové centrum, ve kterém poskytuje pracovní příležitost i tělesně postiženým pracovníkům. Firma sídlí v
Pardubicích a podniká na celém území České a Slovenské republiky. Společnost má jednu filiálku HBpharm Slovakia se sídlem v Bratislavě.
Údaje o firmě
Wwww.hbf.cz

Příbalový léták