Harpago Čertův dráp - regenerační mast—125 ml

Harpago je bylinná mast s obsahem Harpagofyta (Čertova drápu), který příznivě působí na zdraví kloubů. Má tišící, protizánětlivé, antiseptické a anestetické účinky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2722123 | Zbozi: 18126738

Popis produktu

Harpago je bylinná mast s obsahem Harpagofyta (Čertova drápu), který příznivě působí na zdraví kloubů. Má tišící, protizánětlivé, antiseptické a anestetické účinky.

Účinné látky

Harpagophytum procumbens
Kafr
Menthol

Užití

Harpago - Harpagofyt ležatý (Harpagophytum procumbens) lidově Čertův dráp, je kultovní dřevina ze stepí subsaharské Afriky, uznávána pro své protizánětlivé účinky při artritidě a revmatismu. HARPAGO Čertův dráp obsahuje účinné látky iridoidy (Harpagosid). Tyto silné hořčiny omezují ukládání škodlivých látek v kloubech a napomáhají odstraňovat nánosy solí, krystalků kyselin a různých dalších pevných i tekutých částic omezujících pohyblivost kloubů. Mast má tišící, protizánětlivé, antiseptické a anestetické účinky.
Povzduzuje krevní tok, zrychluje metabolismus a cirkulaci lymfy. Vyživuje klouby a zmírňuje jejich bolestivost.

Dávkování

Mast aplikujte dle potřeby na bolestivé místo a jemně vmasírujte. Pouze pro vnější použití.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce. Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně © ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu na našich webových stránkách
Www.vivaco.cz.

Příbalový léták