Hami Mléčná kaše rýžová s banány Na dobrou noc 4m—225 g

Hami rýžovo-mléčná kaše na dobrou noc s banány. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2850551 | Zbozi: 18114286

Popis produktu

Hami rýžovo-mléčná kaše na dobrou noc s banány. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce.

Užití

Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce. - Bez přidaného cukru - S kojeneckým mlékem pro spokojené bříško - Bez konzervantů a barviv“ . * veškerá dětská a kojenecká výživa dle zákona

Dávkování

Návod na přípravu jedné porce:
Na talíř nebo do misky vlijte 140 ml převařené pitné vody pro kojence zchlazené na 50 - 60"C. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 4 polévkové lžíce (459g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potreby upravit přidáním vody či prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
Kaši připravujte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Složení

Kojenecká mléčná výživa 49,9% [sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), sušené odtučněné mléko, rostlinný tuk (obsahuje emulgátor: sójový lecitin), uhličitan vápenatý, směs vitamínů (vit. C, niacin, D-pantothenát vápenatý, vit. E, B1, B6, A, kyselina pteroylmonoglutamová /kyselina listová/, vit. K1, D3, biotin, vit. B12), difosforečnan železitý, síran zinečnatý, síran měďnatý, jodid draselný], rýžová mouka 25,2%), banánové vločky 16,5%, sušené odtučněné mléko, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka). Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Bez lepku.

Příbalový léták