Hami kaše duopack na dobrou noc krupicová —s vanilkou 225 g

Výhodné dvojbalení Hami obilno-mléčné kaše na dobrou noc krupicové s příchutí vanilky. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3097814 | Zbozi: 18105333

Popis produktu

Výhodné dvojbalení Hami obilno-mléčné kaše na dobrou noc krupicové s příchutí vanilky.
Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce.

Užití

Hami mléčná kaše krupicová s příchutí vanilky je obzvláště vhodná jako večerní příkrm - děťátko před spaním dobře zasytí a zároveň ho nebude přes noc tlačit v bříšku díky obsahu výživného kojeneckého mléka. Kaše je vyrobena z vysoce kvalitní pšeničné krupice, kojeneckého mléka a je zcela bez přidaných cukrů“. Je ideální pro zavádění prvních obilných příkrmů do jídelníčku děťátka od ukončeného 4. měsíce. - S kvalitní obilovinou přizpůsobenou věku dítěte - se směsí vápníku a vitamínu D pro normální růst kostí - s kojeneckým mlékem pro spokojené bříško - schváleno Českou pediatrickou společností - bez konzervačních látek a umělých barviv - bez přidaného cukru.

Dávkování

Návod na přípravu jedné porce:
Na talíř nebo do misky vlijte 140 ml převařené pitné vody pro kojence zchlazené na 50 - 60"C. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 5 polévkových lžic (50g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potreby upravit přidáním vody či prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
Kaši připravujte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Kojenecká mléčná výživa 56,3% [sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), sušené odtučněné mléko, rostlinný tuk (obsahuje sójový lecitin), uhličitan vápenatý, směs vitamínů (vit. C, niacin, D-pantothenát vápenatý, vit. E, B1, B6, A, kyselina pteroylmonoglutamová /kyselina listová/, vit. K1, D3, biotin, vit. B12), difosforečnan železitý, síran zinečnatý, síran měďnatý, jodid draselný), pšeničná krupice, sušené odtučněné mléko, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), přírodní vanilkové aroma (vanilin). Obsahuje lepek.

Příbalový léták