H2 Dent Care—60 tablet

Zcela ojedinělý nový produkt k dentální hygieně H2 Dent Care Smile obsahuje aktivní sílu molekulárního vodíku. Pomáhá řešit zánětlivé procesy v dutině ústní a díky lokálnímu působení proniká do celého těla přes sliznice.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8593085002851 | Zbozi: 18137514

Popis produktu

Představujeme vám novou generaci péče o dutinu ústní. Účinky jsou daleko více komplexní než jednoduché použití zubní pasty. Tajemství je skryto v malé voňavé tabletě.

Po jejím vložení do úst a rozkousání vzniká aromatická směs, kterou nejen kvalitně vyčistíte zubní sklovinu, ale i dosáhnete něčeho neočekávaného. Směs ve slinách intenzivně produkuje molekulární vodík, který působí v celé dutině ústní a proniká i do hloubky. Jeho molekula je tak malá, že nemá překážek ve sliznici, ani kostech. To žádný jiný produkt neumí. Pronikáním do tkání má schopnost reagovat s reaktivními formami kyslíku a dusíku.

Výsledkem je téměř okamžitý protizánětlivý efekt a úleva od bolesti. Tuto vlastnost ocení hlavně ti, kdo mají v ústech chronické patálie, jako ulcerace, léze, parodontózu, gingivitidu. Pronikání vodíku do mozku má neuroprotektivní účinky, a tak demence a Alzheimerova choroba by se mohly projevit v podstatně vyšším věku.

Vyrobeno v ČR na základě dlouholetého výzkumu mezinárodního týmu a ve spolupráci s odborníky, vědci a lékaři.

Příbalový léták