Gynmax—90 tobolek

Gynmax obsahuje účinnou látku Indol-3-karbinol, který je získáván šetrnou extrakcí z křížokvětých rostlin, jako je brokolice, kapusta, zelí a květák. Indol-3-karbinol může účinkovat na více úrovních buněčného metabolismu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2784487 | Zbozi: 18116543

Popis produktu

Gynmax obsahuje účinnou látku Indol-3-karbinol, který je získáván šetrnou extrakcí z křížokvětých rostlin, jako je brokolice, kapusta, zelí a květák. Indol-3-karbinol může účinkovat na více úrovních buněčného metabolismu.

Účinné látky

Indol-3-karbinol

Užití

Dostupné klinické údaje potvrzují efektivitu látky Indol-3-karbinol, jako výživového doplňku při onemocněních vyvolaných lidským papillomavirem HPV, jako například rakovina hrdla děložního, při genitálních bradavicích, u osob se zvýšeným rizikem rakoviny prsu, bulkami, cystami a bolestmi prsou (mastodynie a mastopatie), cystách na vaječnících, myomech dělohy, rakovině tlustého střeva a u mužských pacientů s benigní hyperplazií prostaty a rakovinou varlat.

Dávkování

1x za den 1 kapsle. V případě potřeby je možné dávku zvýšit na 2x 1 kapsli za den po dobu 3 měsíců. Při tělesné hmotnosti nad 60 kg je možné dávku zvýšit až na 3 kapsle za den. Je doporučena tříměsíční kůra, nejlépe 2x za rok, na jaře a na podzim.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Učinek snižují léky na úpravu překyselení žaludku. Není určeno dětem do 15-ti let, pro těhotné a kojící ženy a při onemocnění štítné žlázy.

Složení

Indol-3-karbinol 200 mg v kapsli.
Údaje o firmě
Společnost UNIOS PHARMA s.r.o. byla založena v roce 1993. Ve svých počátcích se specializovala pouze na dovoz vitamínových přípravků od kanadské firmy TROPHIC.
Díky spolupráci s dalšími společnostmi z USA a Kanady byla nabídka přípravků postupně rozšiřována. Následně byl sortiment z větší části již ale zaměřován na volně balené tablety, které byly plněny do lékovek v ČR. Přípravky jsou dle vlastních receptur vyráběny nadále v Kanadě, USA a již také v ČR. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky v těchto zemích a především v ČR tak, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace. Společnost se nadále zaměřuje na výrobu, balení a distribuci vitamínových přípravků-doplňků stravy pro sportovce i široký okruh běžných spotřebitelů. www.uniospharma.cz

Příbalový léták