Gold Mumio - Dragon Power—30 tablet

Golg Mumio je 100% přírodní produkt. Koncentrat Mumia je směs organických i anorganických látek. Regeneruje tkáně, posiluje imunitu, zlešuje paměť.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594067200012 | Zbozi: 18117007

Popis produktu

Golg Mumio je 100% přírodní produkt. Koncentrat Mumia je směs organických i anorganických látek. Regeneruje tkáně, posiluje imunitu, zlešuje paměť.

Účinné látky

Minerální látky

Užití

Koncentrát MUMIO urychluje regeneraci tkání, obnovu buněk v poraněných orgánech a stimuluje funkce spojené s jejich výživou, působí jako detoxikační, protizánětlivý i bakteriocidní prostředek. Zlepšuje paměť, soustředění a duševní výkonnost, posiluje organizmus vystavený stresům a zátěžím, zvyšuje celkovou odolnost organizmu proti škodlivým účinkům životního prostředí. Zpomaluje proces stárnutí. Využívá se jako vynikající regenerační prostředek v péči o plet' a vlasy.

Dávkování

1 tableta denně.

Prevence

Stimuluje funkce imunitního systému, zlepšuje látkovou výměnu v organizmu, posiluje celkovou vitalitu a aktivuje energetický potenciál těla.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

"První zmínky o léčení pomocí MUMIA jsou starší než tři tisíce let. MUMIO znali v
Babylóně, Persii, starobylém Egyptě, Afghánistánu, Mongolsku, Číně, ve Střední Asii, na
Sibiři, v Řecku i v Římě.
MUMIO /MUMIJO/ je slovo řeckého původu, v překladu značí "uchovávající tělo“.
Arabsky se nazývá chafiz-al-adžsod, barmsky kao-tui, mongolsky chadny-chajl-mal, tibetský barak šun.
Je historicky doloženo, že MUMIA se užívalo při mumifikování těl faraónů za vlády krále
Džósera, jako farmakum bylo používáno starými Sumery a Akady, píše se o něm v indických posvátných knihách —- vědách, v lékařském spise Sušruta-Samhita,
Čcaraka-samita. Lékař starověké Číny Čchiou se o něm zmiňuje v Knize o obtížných problémech. V dávných časech bylo MUMIO v Tibetu nazváno "králem léčiv". Vědomosti o použití MUMIA při léčbě nemocí se uchovávaly v tajnosti, předávaly se jen ústním podáním z otce na syna v nejpřednějších rodinách lékařů.
Jen nejvýznamnější představitelé lékařské vědy (Avicena,Paracelsus, Agricola, Ouiricus,
Servet, Helmunt Stahl) znali léčivé účinky MUMIA. V první polovině "osmnáctého století byly ve velkém devadesátisvazkovém díle vydaném v Číně shrnuty dosavadní poznatky o léčení touto přírodní substancí.
V centru pozornosti a vědeckého výzkumu se ocitlo MUMIO v padesátých letech našeho století v řadě vyspělých zemí. Ve výzkumu jeho léčebných vlastností nejvíce pokročila
Čína, Spojené státy americké, Indie, bývalý Sovětský svaz a Irán.

Složení

MUMIO /MUMIJOY/ je přírodní směs organických i anorganických látek. Anorganická část obsahuje více než 50 životně důležitých prvků, mezi nimi je 10 různých oxidů kovů.
Organickou část tvoři kolem 30 makro i mikrokomponentů, 6 aminokyselin, řada vitamínů, éterické oleje a další biologicky aktivní látky. Vyjádřeno procenty obsahuje MUMIO /MUMIJO/ kolem 15 procent vody, 18 procent nerostných látek, 14 procent látek bílkovinné povahy, 4 procenta tuků, 4 procenta steroidů. Zbytek pak připadá na bezdusíkaté organické látky.
MUMIO je plastické, taje při 80"C. Očištěné od příměsí, MUMIO je hmota tmavě hnědé barvy s lesklým povrchem, má charakteristickou aromatickou vůni a hořkou chuť Jeho složení je nestálé, neboť při svém vzniku přibírá všechny dostupné prvky podle místa výskytu. Pak podle převládajících prvků hovoříme o MUMIU zlatém, černém, měděném a podobně.
Místo výskytu MUMIA
MUMIO či skalní balzám vyvěrá v jeskyních a skalních průrvách, v těžce dostupných terénech hor Ťan-Šan v podobě krápníků či náletů. Nebo je uloženo ve skalních dutinách ve formě malých stalaktitů svým tvarem připomíná slzy (kapky)."
Údaje o firmě www.volny.cz/dragonpower

Příbalový léták