Glucamedic komplex—50 tablet

Glucamedic komplex obsahuje kombinaci aktivních látek pro posílení imunitního systému a zvýšení celkové kondice organismu. Látky spolu vzájemně působí tak, že efekt zvýšení odolnosti organismu je vyšší, než u těchto látek použitých samostatně.

Cena vč. DPH
200 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595226400618 | Zbozi: 18121009

Popis produktu

Glucamedic komplex obsahuje kombinaci aktivních látek pro posílení imunitního systému a zvýšení celkové kondice organismu. Látky spolu vzájemně působí tak, že efekt zvýšení odolnosti organismu je vyšší, než u těchto látek použitých samostatně.

Účinné látky

Glucamedic
Beta — 1,3— D glukan
Vitamin C

Užití

Glucamedic komplex je přípravek obsahující kombinaci aktivních látek pro posílení imunitního systému a zvýšení celkové kondice organismu. Glucamedic komplex je vhodné užívat při opakovaných infekcích, alergiích, zvýšené fyzické a psychické zátěži, celkové únavě, při léčbě antibiotiky.

Návod k použití

Dávkování

Obvyklá dávka pro dospělé a mladistvé 1— 3 tablety denně. Maximálně však 6 tablet denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Hlíva ústřičná po staletí používaná v čínské a japonské medicíně obsahuje biologicky aktivní látky jako např. aminokyseliny, mastné kyseliny, vitaminy řady B, vitaminy D, C,
K a řadu minerálních látek a stopových prvků ( železo, zinek, selen, fosfor, draslík, jod....) a především beta-glukany (pleuran) ve vstřebatelné formě.
Beta — 1,3 — D glukan získávaný unikátní technologií z houby hlívy ústřičné je polysacharid, který je schopen výrazně stimulovat přirozenou imunitní odpověď organismu. Aktivuje buňky imunitního systému, především makrofágy, které mají zásadní úlohu v nastartování a udržení imunitního systému.
Vitamin C posiluje obranyschopnost organismu, pomáhá chránit před chřipkou a nachlazením a mírní jejich nepříjemné projevy.
Xylitol upravuje pH v ústní dutině a tím zabraňuje tvorbě zubního kazu. Mikrobiální účinek xylitolu je založen na jeho schopnosti proniknout do bakteriální buňky, která následně hyne.
Sladový extrakt je přírodním zdrojem vitaminů, především skupiny B, minerálů a stopových prvků.

Poznámka

Upozornění:
Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let.
Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
Uchovávejte v suchu při teplotě do 25 oC.

Složení

Plnidlo sorbitol, extrakt hlívy ústřičné, kyselina L-askorbová, sladidla (xylitol, sukralóza), sladový extrakt, tabletovací přísady oxid křemičitý a stearan hořečnatý, aroma.
Údaje o firmě
Wwww.rapeto.cz

Příbalový léták