Glassa Brýle na PC—1ks

Moderní brýle chránící proti modrému světlu. Absorbují UV záření. Vyrobené ze SOFT TOUCH materiálu, který je pružný, měkký a vysoce odolný proti poškrábání. Model oblíbený u žen i mužů všech věkových kategorií. Bez dioptrií.

Cena vč. DPH
246 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 0 | Zbozi: 18132307

Popis produktu

Glassa brýle na počítač vám pomohou při práci s počítačem, tabletem nebo telefonem. Brýle jsou vhodné i pro sledování televize nebo dlouhodobé hraní na konzolích.

V těchto brýlích budete nejen dobře vidět, ale zároveň dobře vypadat. Vhodný model jak pro dámy, tak pro pány.

Stylový design

Model jako stvořený do 21. století. Tyto moderní brýle jsou vyrobeny ze soft touch materiálu, který má výborné vlastnosti. Je pružný, měkký a vysoce odolný proti poškrábání. Je také velice příjemný jak na dotyk, tak při samotném nošení. Proto je tento model velice oblíbený u všech věkových kategorií, u mužů i u žen.

Co je modré světlo?

Modré světlo je krátká vlnová délka elektromagnetického záření, což znamená, že nese vyšší množství energie. Modré světlo je všude v našem světě. Dříve bylo modré světlo obsaženo přirozeně především ve slunečním světle. Moderní doba k nám ale přinesla modré světlo prostřednictvím digitálních obrazovek (televize, smartphony, počítače, tablety, herní systémy) elektronických zařízení a LED zářivek. Studie ukazují, že modré světlo z těchto zařízení je pro naše oči škodlivé.

V čem vynikají

  • Eliminují negativní záření z monitoru, a tak chrání vaše oči před poškozením
  • Filtrují vice než 95 % modrého světla
  • Absorbují UV záření
  • Flexibilní kloub
  • Pevné sedlo


Příbalový léták