Gerifit PLUS—150+50 tablet

Doplněk stravy s extraktem ženšenu a zeleného čaje, obsahuje vyvážené množství vitaminů a minerálních látek pro každodenní péči.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3561918 | Zbozi: 18124839

Popis produktu

Doplněk stravy s extraktem ženšenu a zeleného čaje, obsahuje vyvážené množství vitaminů a minerálních látek pro každodenní péči.

Účinné látky

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje

Užití

Doplněk stravy s extraktem ženšenu a zeleného čaje, obsahuje vyvážené množství vitaminů a minerálních látek pro každodenní péči. Extrakt ženšenu působí příznivě při únavě a stresu, extrakt zeleného čaje napomáhá normální fyzické i duševní pohodě, je dobrý antioxidant. Multivitaminy se užívají při nedostatku vitaminů a minerálů.

Dávkování

1 tableta jednou až dvakrát denně.

Složení

Protispékavá látka mikrokrystalická celulóza, oxid hořečnatý, plnidlo hydrogenfosforečnan vápenatý, kyselina askorbová, fumarát železnatý, zelený čaj (Camellia sinensis) extrakt (obsahuje 60 % polyfenolů), polyvinylpyrrolidon, ženšen (Panax ginseng) extrakt (obsahuje 80% ginsenosidů), protispékavá látka stearan hořečnatý, DL-alpha tocopheryl acetate (vitamin E), glukonát manganatý, nicotinamid (vitamin B3), oxid zinečnatý, glukonát měďnatý, pantothenát vápenatý, retinyl acetate (vitamin A acetate), thiamin hydrochlorid (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), chlorid chromitý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, molybdenan sodný, biotin, © cholekalciferol © (vitamin © D3), © kobaltamin © (vitamin B12), | potah: hydroxypropylmethylcelulosa, hydroxypropylcelulosa, talek, oxidy železa.

Příbalový léták