Generica C-numin—30 tablet

Přípravek C-numin® má komplexní složení účinných látek na podporu imunity jako jsou vitamin C a selen, které přispívají k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem a přírodní nukleotidy.

Cena vč. DPH
97 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 4585700 | Zbozi: 18138546

Popis produktu

Přípravek C-numin© má komplexní složení účinných látek na podporu imunity jako jsou vitamin C a selen, které přispívají k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem a přírodní nukleotidy.

Užití

Doplněk stravy s obsahem aktivované formy vitaminu C, selenu a nukleotidů.

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let 1 tabletu 1x denně, zapít vodou. Při problémech s polykáním je možné tablety rozpůlit ve směru půlící rýhy.

Fakta

Doplňky stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit. Není vhodný pro děti do 12 let. V případě těhotných a kojících žen je třeba užívání přípravku konzultovat s lékařem. Přípravek se musí uskladňovat mimo dosah malých dětí, při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.
Přípravek neužívejte po datu minimální trvanlivosti vyznačeném na obalu! Pestrá, vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité faktory Vašeho zdraví.

Příbalový léták