Geladrink Fast—360 tobolek

Kolagenní výživa kostí a chrupavek kloubů s antioxidanty a Boswellií Serratou. Geladrink Fast je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat k moderní a specifické výživě kostí a chrupavek kloubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004691729 | Zbozi: 18100816

Popis produktu

Kolagenní výživa kostí a chrupavek kloubů s antioxidanty a Boswellií Serratou. Geladrink
Fast je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat k moderní a specifické výživě kostí a chrupavek kloubů.

Účinné látky

Kolagenní peptidy
Boswellia Serrata
Antioxidanty

Užití

Geladrink Fast je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat k moderní a specifické výživě kostí a chrupavek kloubů. Zapíjejte dostatečným množstvím tekutiny, nejlépe po jídle. Užívejte 2 až 3 měsíce. Kúru je vhodné opakovat 3x ročně, započatou kůru nepřerušujte.
Antioxidanty

Dávkování

Dospělí: 6 kapslí 2x denně nebo 12 kapslí 1x denně.
Zapíjejte dostatečným množstvím tekutiny, nejlépe po jídle. Doporučenou denní dávku nepřekračujte.

Příznaky

Geladrink je určen zdravým lidem, kteří přetěžují či namáhají své klouby fyzickou prací, sportem, nadměrným nebo naopak nedostatečným pohybem, sedavým zaměstnáním, nadváhou či nošením těžkých břemen a seniorům.

Prevence

Geladrink Fast je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat k moderní a specifické výživě kostí a chrupavek kloubů.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.

Poznámka

GELADRINK© byl vyvinut na základě výzkumu revmatologa a spoluzakladatele společnosti Orling prof. MUDr. Milana ADAMA, DrSc., člena Akademie věd v New Yorku, oceněného prestižní cenou UNESCO za celoživotní přínos lékařské vědě. Doporučují odborné společnosti: Česká společnost tělovýchovného lékařství, Společnost pro pojivové tkáně při ČLS JEP, Odborná společnost Ortopedicko-protetická ČLS J.E.
Purkyně

Složení

Hydrolyzovaný kolagen typu I, II, III - kolagenní peptidy GELITA© 3000 Da 4750 mg, z toho 4-hydroxyprolin 542 mg, Boswellia serrata 900 mg, Ostropestřec mariánský extrakt 50 mg, Vitamín B6 2 mg, Vitamín B12 6 mcg, Kyselina listová 400 mcg, vitamín C 100 mg, vitamín E 70 mg, selen 70 mcg, měď 1 mg.
Údaje o firmě
Systém výživy kloubů dle výzkumu prof. MUDr. Milana Adama, DrSc. Jsme tu pro Vás již 25 let. www.orling.cz

Příbalový léták