Fytopharma Nephrosal+Brusinky Močové cesty—30 tobolek

Tobolky s obsahem extraktů z léčivých rostlin a extraktu brusinky - doplněk stravy. Mají příznivé účinky při potížích s močovými cestami.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2721315 | Zbozi: 18111077

Popis produktu

Tobolky s obsahem extraktů z léčivých rostlin a extraktu brusinky - doplněk stravy. Mají příznivé účinky při potížích s močovými cestami.

Účinné látky

Vaccinum macrocarpon extract
Betulae folium
Eguiseti herba

Užití

Tobolky obsahují výtažky z léčivých rostlin, které mají příznivé účinky při potížích s močovými cestami a extrakt brusinky velkoplodé (kanadské), který se doporučuje při potížích s močovým ústrojím.

Dávkování

1— 2 tobolky denně, v akutních případech až 3 tobolky denně. Spolknout celé, zapít větším množstvím tekutiny. Doporučené denní dávkování nepřekračujte.

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy.

Složení

Suchý extrakt z brusinky velkoplodé (kanadské), suchý extrakt ze směsi listů břízy, natě kopřivy, máty a přesličky, kořene jehlice a šípek.
Údaje o firmě
Fytopharma, a.s. Malacky vznikla v roce 2001 a úspěšně navázala na dlouholeté tradice v oblasti nákupu, zpracování, výroby a prodeje čajů a výrobků z léčivých rostlin, které se v Malackách datují již od první poloviny 20.století. Hlavní výrobní program představují bylinné čaje v nálevových sáčcích a sypané, doplňky stravy a kosmetické prostředky z léčivých rostlin. Sortiment doplňují ovocné a zelené čaje. Společnost v roce 2008 získala certifikát manažerství kvality podle normy ISO EN 9001:2001. www.fytopharma.sk

Příbalový léták